Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error

Zeker132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak dzieje się to od upadete (nie wiem cz tak sie pisze) gdy przedwczoraj gralem z jakims hackiem to go poprostu wlanczalem i wlanczalem tez warrocka 2 raz ok i h shield sie wlancza laduje i wlancza sie ladowani warrocka na full ekran po ladowaniu sie logoalem i gralem na hacku a co 3 hack gdy probowalem sie zalogowac to wyskakiwal error i ze prace moga byc przerwane i utracone dobra to to olewalem i teraz gdy probowalem z tym samym hackiem zagracco przedwczoraj mi dzialal to ten error co mialem przy innych hackach ktore mi nie dzialaly tylko ze ten przedwczoraj mi dzialal a dzis juz nie i tak z wszystkimi hackami jakie mialem i byly na ten upadete i dzialay mi w ostatnich dniach a teraz nie pogram na nich nawet przez 3 min a najbardziej zal gdy wszyscy o hacku co zobacze mowia ze jest super itp a mi error nie pogram nawet z samym superjumpem czy jakims najprostszym hackiem bo wyskakje error/komunikat ze po zgreda mi wylanczaja gre z hackiem a gdy bez hacka to idzie ladnie tylko ze bez hackow warrock jest nudny i dziwny a wiec HeLp?? nie resetowalem warocka raz zienilem hshield ale potem wkleilem spowrotem stary instalowalem net frameworka 2.0 3.5 usuwalem wszstie zbedne procesy tyle co ja sie nad tym naglowilem to by ktos juz samochod zlozyl i spredal z czesci xDi nic ZADEN AKTUALNY HACK NA FORUM MI NIE ZADZIALAL A JAK ZADZIALAL TO JUZ NIE DZIALA MI.Dam tyle 5 co mi beda hacki dzialaly help :(

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Opublikowano

wszystko ładnie ale napisz jakiego używasz systemu, jakiego masz AV - ja bym wywalił warrocka wyczyścił wszystkie wpisy w rejestrze i w systemie, pobrał bym nowego warrocka i przed zainstalowaniem wywalił AV (dosłownie wywalił AV ale tylko na czas instalacji warrocka i sprawdzenia czy działa) zainstalował warrocka, pobrał aktualizacje i testował - ja na chwile obecną mam problem na drugim kompie z hackami ale to dla tego że postawiłem na nim windowsa7

pozdro all

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...