Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klikanie w button gdy x sekund do konca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuję bota do pewnej aukcji internetowej. Aukcja polega na tym, że od momentu przebicia kogoś oferty, odliczane jest 60 sek. Wygrywa się gdy nikt nie przebije naszej oferty i czas dojdzie do 0. Każde kliknięcie w "przebij" kosztuje nas 1pkt. Bot miałby działać w ten sposób, by przebijał oferty gdy do końca zostanie np. 3 sek.

Czy byłby ktoś w stanie mi pomóc?

Z góry dziękuję

Opublikowano

Spróbuj szczęścia w AutoIT, nie jest to trudny język skryptowy i myśle, że sam dałbyś rade wykonać coś w podobie :)

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Tak trdno w autoit nie byloby tego zrobic, starczy pobieranie odpowiedniego koloru z piksela i jesli ten piksel bedzie mial okreslony kolor to wtedy kliknie w przycisk (inny piksel)

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

W autoit by to było zrobić. Dajesz w IE czytanie html na bieżąco i gdy element (w tym przypadku czas) będzie wynosił ileś tam... to on wykonuje funkcję którą mu przydzielisz (w tym wypadku przebicie aukcji poprzez bodajże wpisanie jakiejś tam ceny (czytanie np obecnej max + dodanie ileś) i zatwierdzenie tego.

9obpmnjr.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja niestety nie ogarniam tego programu ;/ Dałby ktoś rade to dla mnie zrobić?

Albo chociaż wytłumaczył dokładnie jak to zrobić? podał kod czy coś?

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Aukcjoner.pl - 100 pkt. od pracy.

Opublikowano

"Nasz snajper obsługuje największe Polskie serwisy aukcyjne czyli m.in. Allegro i eBay.

Może także bez problemów licytować w aukcjach zagranicznych - m.in. eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk itp., oraz w zagranicznych filiach Allegro czyli m.in. Aukro.cz, TeszVesz.hu i Molotok.ru. "

Moja aukcja jest w aplikacji na Facebooku, więc ten snajper mi nic nie da.

Opublikowano
Też prawda, ale to nie zmienia fakt, że nie umiem tego zrobić. Znajdzie się ktoś dobroduszny i pomoże?

ja jestem bardzo dobroduszny. Z tego powodu dam Ci tutorial. Dzięki niemu przyswoisz więcej wiedzy niż jakby ktoś miał to robić za Ciebie. A wiedza to dobro.

http://www.mpcforum.pl/topic/161158-tut-full-autoit-v3-tutorial/

Opublikowano

Przeczytałem cały tutorial, niestety nie ma tam żadnej wzmianki o czytaniu html itp. ;/ Nie mam też żadnego pomysłu jak zrobić aby skrypt analizował timer na stronie :/

Pomoże ktoś?

Opublikowano

jak masz już SciTe (ten edytorek do autoit) i znasz już podstawy z tutoriala, to możesz się zainteresować funkcjami z rodziny _IE w helpie autoit3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...