Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o savy do WWE 2011 na PSP :D

gadus987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ma ktoś może savy do WWE SmackDown vs Raw 2011 na PSP ? Żeby były wszystkie postacie ... odblokowałem je już kiedyś , jednak "niestety?" mam nową kartę pamięci tak samo z resztą jak PSP ... Więc nie ma szans na odzyskanie tamtych seavów ... Nie chce mi się po prostu znowu wykonywać tych wszystkich zadań i w ogóle ... Szukałem w google, ale wszystkie jakie znalazłem nie działały (wyświetlało się że save nie został wczytany bo coś tam, na czyjąś prośbę mogę wkleić co tam było napisane, ale nie wiem czy to coś pomoże). Główny folder z seavami do tej gry jaki pobierałem z internetu nazywa się ULUS105430000 natomiast na moim PSP nazwa folderu z seavami z WWE jest ULES014720000 (nie wiem czy to jakaś różnica, ale może ktoś będzie wiedział o co chodzi) .... Mam oryginalną grę. Nie mam pojęcia dlaczego tak jest ... Mam nadzieję że ktoś ma save i mi zuploaduje gdzieś :P Odwdzięczę się limitem lajków :D A i sory jak zły dział, ale chyba ten jest od takich rzeczy :P Jak się pomyliłem to bardzo przepraszam.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...