Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bocić czy nie?

Optimus-Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tam u was z boceniem ja juz od jakiegoś miesiąca wogóle nie gram, ale czas wrócić i zacząć bocić( ale czy bocić?)

Podobno juz się nie opłaca bocić bo odrazu ban, ale znam parę osób co boci i jak wejdę czasem na ts'a klanowego to też mówią, że bocą po kilka godzin dziennie, a jak u was? Mam zacząć bocić czy jeszcze czekać? (jak coś to bocę kbotem z GG, może chociaż same wrota robić, bo mam komplet?)

I drugie pytanko. Jak to jest z tymi ZUO a pl3, nieraz jak lecę na wylot, na 1 gale to widzę jak bocą (i nie mówcie że to nie są bociaże:P), czy oni jeżdżą na jakiś specjalnych botach? (ostatnio słyszałem, że programiści bp dorabiają robiąc boty)

Opublikowano

do 1 warna - to zabrzmiało jakbym miał pewnego bana:P A konto to stary full+1havock+5lf5+16PP, więc takie do rozwijania, a ta "era bocenia" naprawdę się skończyła?

Trochę nie chcę mi się wieżyć, a zwłaszcza, że wiem o tym, że koleś z top100 na pl3 zaliczya nocki od jakiegoś czasu..

Opublikowano

ja bociłem 10h dziennie bez latani osobiscie . wiec to jest dobre bocenie. bij alienki przez 3 h razem z boxami na x-8 a nastepnie przez 7 h niewidak i boxy :) i nie ma szans na bana ;)

Opublikowano

ja boce po 2-5 h co jakiś czas ale nie codziennie i jest ok a na drugim koncie dzień w dzień też po 3-10 h i ban więc sami oceńcie

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

Trochę nie chcę mi się wieżyć, a zwłaszcza, że wiem o tym, że koleś z top100 na pl3 zaliczya nocki od jakiegoś czasu..

Czy masz na myśli kogoś z firmy EIC w granicach top 60 - 100 ? :P :P :P :P :P

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

ja bociłem i przestałem bo dostałem 2 warna i na razie daje spokój z tą grą może na miesiąc a potem zacznę znów grać nie bocić

Fifa 14 :D

Opublikowano

Lepiej nie bocić :D ZUO nie jest takie czyste pare banów dostali. Ale są też tam czyste osoby :D micky mouse od dawna nie widzę moze BAN byl

Optimus nie rob takiego samego nicku na forach jak w grze

Opublikowano

Jak tam u was z boceniem

a jak u was?

u nas spoko.

Mam zacząć bocić czy jeszcze czekać?

a na co ty chcesz kur.. czekac??

I drugie pytanko. Jak to jest z tymi ZUO a pl3, nieraz jak lecę na wylot, na 1 gale to widzę jak bocą (i nie mówcie że to nie są bociaże:P)

same boty ale walic sie potrafia.

, czy oni jeżdżą na jakiś specjalnych botach? (ostatnio słyszałem, że programiści bp dorabiają robiąc boty)

hahahahahaha do szescianu

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Tak jak wyżej koledzy pisali jak masz konto na którym nie ma wybitnie dużego lvl to latasz spokojnie do 2warna a jak już dostaniesz 2-ego to inwestujesz w peta tzn 2 miejsca w mechanizmy i mechanizm zbierania sórek 3 oraz mechanizm zbierania skrzynek i wtedy pet jest twoim "botem". A 2 miejsca po to aby nie bawić się w wymienianie co chwila mechanizmów. Chcesz mieć energię to lecisz na 5-3 i kamyki chcesz pozbierać np jak są jajka czy inne duperele to na mapke i mechanizm na skrzynki ;)

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Ja wam powiem tak bocic nie opierdalac sie... ,juz 2 tydzień zasówam po 14 /h.System pokarał dużo niewinnych graczy i jest wyłczony

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...