Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PL wersja czy Angielska?

Login12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dołożyć te 2 dyszki i kupić COD:BO w polskiej wersji ? czy o 20 zł taniej i brać angielską

c

i 2 pytanie czy jak nie znam angielskiego ( no troszke znam ale 00,0001% :>) więc odnajde się w MP ? bo słyszalem ze są tam jakieś zadania itd by je wykonywać trzeba znać angielski? czy można skapować ( na mapie sie wyswietli co masz zrobic) czy cos podobnego odpoweidz = like i 5 do profilu czekam bd o 20 :>

RMCF

Opublikowano

jak naprawdę podstawowych rzeczy nie kapujesz to dołóż te 20zł ale ja bym wolał się pofatygować google translate i przynajmniej czegoś nauczyć z angielskiego ;p

fs_overall.png

Opublikowano

na pewno twój poziom angielskiego nie jest tak niski żebyś nie zorientował się o co chodzi z wyzwaniami w MP ;).

ale jeśli faktycznie nie kumasz tych wyzwań to dopłać te 20złotych i bierz polską wersje :]

random.jpg

Opublikowano

Witam dołożyć te 2 dyszki i kupić COD:BO w polskiej wersji ? czy o 20 zł taniej i brać angielską

c

i 2 pytanie czy jak nie znam angielskiego ( no troszke znam ale 00,0001% :>) więc odnajde się w MP ? bo słyszalem ze są tam jakieś zadania itd by je wykonywać trzeba znać angielski? czy można skapować ( na mapie sie wyswietli co masz zrobic) czy cos podobnego odpoweidz = like i 5 do profilu czekam bd o 20 :>

Ja bym brał po angielsku bo niczym się nie różni od polskiej (ok, różni się napisami -m-) Poza tym nie trzeba by jakimś tam poliglotą aby połapac się w grze po angl.

Ja bym ci radził poczekac do pazdziernika albo listopada na BO 2. Podczas zamkniętego pokazu bety widziałem menu. Jest Zombie Campaing.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...