Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] AlterIWNet

adi99812

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Info, które zaraz przeczytacie zasmuci niektórych użytkowników projektów AlterIWNet :

Od niedawna na głównej stronie AlterIW.net została umieszczona informacja, że Activision przesłało list (prośbę) do NTA, by ich zespół developerski zakończył kontynuowanie ich projektów (AlterIWNet, AlterOps i AlterMW3) oraz zamknięcie strony alteriw.net. TeknoGods opublikowali kolejną wersję TeknoMW3 - 2.7 czyli finalną, która nie pozwala na odpalenie programu, gdy mamy piracką wersję gry. Moim zdaniem przestraszyli się, że ich też ud*pią. Niektóry mówią, że to fake, niektórzy (włącznie z modami forum) że prawda. Serwery mają zostać wyłączone na zawsze w piątek lub w poniedziałek, więc korzystajcie, póki możecie. Jeżeli tak się stanie, a chcecie tak bardzo grać, zapraszam do kupna MW2. Najlepiej na konsolę :) (wersja pc sux). Wypowiadajcie się w tym temacie.

- End of the line

- IRC, #alteriwnet lub #blitz

- Temat nie ma na celu propagowania treści pirackich.

- Jeżeli AlterIWNet zostanie zamknięte, proszę o zamknięcie tego tematu.

Opublikowano

I dobrze!! Niech wezmą się za tych piratów. Chcesz grać multi? Gre kupuj a nie.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

Omg? Kogo to to tutaj interesuje? :) Pozatym każda strzelanka na padzie to jest kalectwo :D

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

Omg? Kogo to to tutaj interesuje? :) Pozatym każda strzelanka na padzie to jest kalectwo :D

Jakoś ja gram na pc i na ps3 i mam tego samego skilla... Więc to nie ma różnicy na czym grasz.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Możecie sobie porozmawiać o tym na ich forum. Mnie osobiście to nie interesuje, jeżeli ktoś chce pomocy związanej z '' Alter'em '' temat jest zamykany i tak samo będzie z tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...