Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowi championi

Ignac110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kayle była rozdawana chyba na koniec sezonu pierwszego a Rammus za udział w becie

wiecie może czy będzie jeszcze coś takiego?

Opublikowano

Prawdopodobnie pod koniec 2 sezonu coś Riot zorganizuje. Skąd masz info że Rammus był rozdawany za udział w becie?

Opublikowano

Być może, wszystko zależy od hojności Riotu, dali nam to o czym wspomniałeś, 475 rp dla nie banowanych przez dany okres czasu na święta, za wbicie 3 poziomu 400 rp i chyba skórke Jarvana dla High-elo (nie jestem pewny) :)

Opublikowano

Prawdopodobnie pod koniec 2 sezonu coś Riot zorganizuje. Skąd masz info że Rammus był rozdawany za udział w becie?

Jak kiedyś trafiłem na stronkę gdzie było wszystko opisane kiedy i za co byli rozdawania championi

tylko straciłem namiary ;(

Jeśli dobrze pamiętam to Rammus był Closed Betę ze skinem King.

High Elo czyli jakie?

Opublikowano

Jak kiedyś trafiłem na stronkę gdzie było wszystko opisane kiedy i za co byli rozdawania championi

tylko straciłem namiary ;(

Jeśli dobrze pamiętam to Rammus był Closed Betę ze skinem King.

High Elo czyli jakie?

Czyli jeżeli się nie mylę to 2000+ ELO

Opublikowano

A tak przy okazji to jest jakaś beta otwarta do LoLa?

Słyczałem ze jest coś takiego i że tam masie bardzo dużó RP i IP.

To prawda?

League of Legends

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/529063-tut-jak-zagra-na-publicznej-becie-lola/

Na start 30 LvL i co tydzień dostajesz 10000 IP i 4000 RP. Niestety mało osób na tej becie gra :(

Wróciłem ;]

Opublikowano

UP: Nie dziwię się w sumie, bo Beta jak zawsze daję coś w stylu priv serwa :P :P

Jedynie jak już dobijesz ten 30 i albo pograsz dalej, albo sprzedasz konto a nie chcę Ci się od nowa wbijać to grasz na Becie.

Co do pytania pod koniec drugiego sezonu na sto procent coś będzie. Z Riot Games sami piszą, że są hojni i lubią obdarowywać np darmowymi Skórkami czy innymi drobiazgami. ^_^

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...