Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] TuT Ref

Regman

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wprowadzi? co? takiego ?

• Tak
      3
    • Nie
      10
    • Neutral
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taką sugestię żeby nie refować TuT'ów.

Dlaczego ? :

Dlatego ,że na Poradniki są specjalne działy a jak nie ma to jest spis i nie wiem po co zawalać forum poradnikiem Refując go

Moim zdaniem to powinna być kara 5% w status ostrzeżeń jako za spam.

I to są posty za nic nie robienie np. ktoś ma 15 poradników to jak każdego by chciał Refować to by miał 15 postów za nic nierobienie

i przy okazji zawalać dział ...

Jak oddacie swoją wypowiedź TAK / NIE to uzasadnij ją ...

Ps. Mateq nie ma nic tu do gadania

Regmannn

Opublikowano

Ja tam jestem na tak... Mam ok. 40tutów czyli mogę sobie nabić 40postów dziennie ;) (oczywiście nie nabijam :D)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Nie w każdym dziale jest osobne subforum 'Poradniki'... Zresztą Nie zawsze znajdzie się spis np. aktualizowany :)

Każdy ma prawo do refresha, nie tylko w poradnikach, więc jestem na Nie.

Opublikowano

Tak każdy ma prawo do Refowania swojego tematu ale bez przesady żeby ktoś nabijał posty za nic ...

I jak dział nie ma osobnego subforum "Poradniki" to jak każdy by chciał Refować swoje poradniki to na samym początku by były poradniki a potem [pytania,problemy,prośby ...]

na 2 stronie czy tak chcecie ?

Regmannn

Opublikowano

Mateq : Nie przesadzaj k*rwa , nikt nie odświeża wszystkich swoich poradników co 24h

Chuck Norris : Nie przesadzaj k*rwa , nikt nie odświeża wszystkich swoich poradników co 24h

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Na nie, w wielu działach nie ma poddziału poradniki.

Ps. Mateq nie ma nic tu do gadania

Beka.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Tak każdy ma prawo do Refowania swojego tematu ale bez przesady żeby ktoś nabijał posty za nic ...

I jak dział nie ma osobnego subforum "Poradniki" to jak każdy by chciał Refować swoje poradniki to na samym początku by były poradniki a potem [pytania,problemy,prośby ...]

na 2 stronie czy tak chcecie ?

Ale tak nie jest ;)

Nie przesadzaj k*rwa , nikt nie odświeża wszystkich swoich poradników co 24h

Opublikowano

MPC forum powinno być jak najbardziej przyjazne użytkownikom. Wprowadzając punkt odnośnie zakazu refreshowania poradników, tylko stworzymy kolejną barierę oraz wprowadzimy kolejną możliwość dostania warna. Im mniej takich zakazów tym lepiej.

Dlatego ja też na nie.

Opublikowano

Nie w każdym dziale jest osobne subforum 'Poradniki'... Zresztą Nie zawsze znajdzie się spis np. aktualizowany :)

Każdy ma prawo do refresha, nie tylko w poradnikach, więc jestem na Nie.

tam gdzie jest subforum na tak , gdzie indzziej nie

­

Opublikowano

Skoro jest to temat użytkownika, a jak wiemy użytkownik może refreshować swoje tematy, robiąc to zgodnie z regulaminem, to zakazywanie mu kolejnej rzeczy spowoduje tutaj terror. A tego nie chcemy. Jesteśmy nastawieni na użytkowników i niech tak zostanie. W dodatku tutki jak sama nazwa mówi są przydatne.

Sugestia odrzucona.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...