Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NieznanyLad[Survival + Frakcje][Dedyk][24/7][WL-OFF][NoPremium]

RobbsoNt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nieznanylad.jpg

minecrafticone.pngInformacje ogólne: minecrafticone.png

b_350_20_039106_400D02_FFFFFF_000000.png

griddiamentowykilof.pngIP: 188.165.239.94:8065

griddiamentowykilof.pngTyp: Survival + Frakcje

griddiamentowykilof.pngSloty: 20

griddiamentowykilof.pngWhite Lista: OFF

griddiamentowykilof.pngPvP: ON

griddiamentowykilof.pngPremium: OFF

griddiamentowykilof.pngAnimal: ON

griddiamentowykilof.pngMonster: ON

griddiamentowykilof.pngNether: ON

koles.pngTeam Serwera:koles.png

BaKa- Właściciel

Verrus- Właściciel

RobbsoNt- HeadAdmin

MarchewkaMC- Admin

griddiamondgem.pngV.I.P griddiamondgem.png

muszka

38586007.pngPluginy:38586007.png

Factions

NChat

Permissions

WorldEdit

AuthMe

WorldGuard

CommandBook

i inne

Historia Serwera:

contentg.png

Podróżniku, twoja niepohamowana żądza przygód, oraz chęć wzbogacenia się przyczyniły do tego co się teraz z tobą stało. W pogoni za skarbami zapomnianych cywilizacji wpędziłeś siebie i swoich towarzyszy w tarapaty. Płynęliście bardzo długo, aż zaczęło brakować jedzenia na pokładzie. Załoga się zbuntowała i odeszła w dżungle... Ślad po nich zaginą. ZOSTAŁEŚ SAM ...

minecraftlogoo.png

RobbsoNt , czyli ten taki let's player :D !

Opublikowano

Po chwili grania, zmieniam zdanie.

Serwer jest fatalny. Gracze są okropni.

Pozdro..

Jestem jaka jestem i ty tego nie zmienisz.

Opublikowano

Jest chyba zakaz wrzucania linkow na inne fora?

A co do serwera... Są działki?

wy chyba nie rozumiecie pojęcia survival...

Opublikowano

Zagapiłem sie. Juz zmienilem.

Dzialek nie ma, jest survival lecz z frakcjami :)

RobbsoNt , czyli ten taki let's player :D !

Opublikowano

Założę się że grałeś tu 5min, i nawet nic nie wiesz tylko z góry zakładasz szkodliwe stereotypy... Zgaduje że wszedłeś ktoś Cię kilka razy zabił, zdenerwowałeś się i już nie lubisz tego serva bo ktoś Cię zabił, jest to tak samo inteligentne stwierdzenie jak to że każdy komu się powodzi musi być ,,cheaterem,,. Znajdz mi jakiś powód... Mam na tym serverze gildie i rozmawiam z paroma osobamia, czasami nawet z adminem na Skype, i ja posiadam argumenty na to że nie są to dzieci i są ,,ogarnięci,,. Ty zakładasz z góry, tak samo jak ja mogę założyć z góry że Ty jesteś nieogarniętym dzieckiem :)

beztytuu2ti.jpg

Opublikowano

Po 1 kolego nie pisałem o Adminach tylko o graczach ; < Po 2 nie 5 min tylko około 2 h po 3 jak masz jakiś problem to nie załatwiaj tego tutaj bo nie każdy ma zamiar czytać twoje daremne wypociny . Po to jest te forum żeby dyskutować i wyrażać swoje zdanie ja wyraziłem a ty od razu masz sapy . Po 4 nie znasz nie oceniaj . Po 5 jak nie widzisz innego świata po za komputerem to zapisz sie na terapie bo widocznie już z tobą jest źle . Tyle z mojej strony teraz pewnie czekam na twój troling ; <

Opublikowano

Po 1 najpierw piszesz żebym nie pisał tutaj, bo nie każdy ma zamiar czytać, a później piszesz że po to jest forum żeby wyrażaćswoje zdanie.... Po 2, nie znasz nie oceniaj, piszesz dobrze a sam nie stosujesz się do własnych rad... myślisz że w 2h poznałeś już cały server ? na każdym serverze znajdą się ludzie którzy psują atmosfere, a jak chcesz już filozofować to każdy jest dzieckiem swoich rodziców :P A i nie bulwersuj się bo nie o to tu chodzi, nie sztuką jest zrobić błąd i sie kłócić, bo i tak każdy popełnia błędy, sztuką jest zrobić błąd i to zrozumieć... A i ostatnie, pisałeś nie znasz nie oceniaj, skąd wiesz że nie widzę innego świata niż komputer skoro mnie nie znasz, to jest moje prywatne życie i moja sprawa co z nim robie, nikogo innego nie powinno to interesować, czujesz się lepszy gdy się dowartościowujesz obrażając innych ? Bo zgaduje Ci że twoim zamiarem było obrażenie mnie...

beztytuu2ti.jpg

Opublikowano

Po 1 najpierw piszesz żebym nie pisał tutaj, bo nie każdy ma zamiar czytać, a później piszesz że po to jest forum żeby wyrażaćswoje zdanie.... Po 2, nie znasz nie oceniaj, piszesz dobrze a sam nie stosujesz się do własnych rad... myślisz że w 2h poznałeś już cały server ? na każdym serverze znajdą się ludzie którzy psują atmosfere, a jak chcesz już filozofować to każdy jest dzieckiem swoich rodziców :P A i nie bulwersuj się bo nie o to tu chodzi, nie sztuką jest zrobić błąd i sie kłócić, bo i tak każdy popełnia błędy, sztuką jest zrobić błąd i to zrozumieć... A i ostatnie, pisałeś nie znasz nie oceniaj, skąd wiesz że nie widzę innego świata niż komputer skoro mnie nie znasz, to jest moje prywatne życie i moja sprawa co z nim robie, nikogo innego nie powinno to interesować, czujesz się lepszy gdy się dowartościowujesz obrażając innych ? Bo zgaduje Ci że twoim zamiarem było obrażenie mnie...

Tu nie chodzi o kłótnie tylko to twoje zasrnane trolowanie nie potrzebnie sie wtracales w moje zdanie ja powiedziałem że MI SIE NIE PODOBA a nie że WAM MA SIĘ NIE PODOBAC wiec nie wiem po co te nerwy . A i nie mialem zamiaru nikogo obrazac .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nieznanylad.jpg

minecrafticone.pngInformacje ogólne: minecrafticone.png

b_350_20_039106_400D02_FFFFFF_000000.png

griddiamentowykilof.pngIP: 188.165.239.94:8065

griddiamentowykilof.pngTyp: Survival + Frakcje

griddiamentowykilof.pngSloty: 20

griddiamentowykilof.pngWhite Lista: OFF

griddiamentowykilof.pngPvP: ON

griddiamentowykilof.pngPremium: OFF

griddiamentowykilof.pngAnimal: ON

griddiamentowykilof.pngMonster: ON

griddiamentowykilof.pngNether: ON

koles.pngTeam Serwera:koles.png

BaKa- Właściciel

Verrus- Właściciel

RobbsoNt- HeadAdmin

MarchewkaMC- Admin

griddiamondgem.pngV.I.P griddiamondgem.png

muszka

38586007.pngPluginy:38586007.png

Factions

NChat

Permissions

WorldEdit

AuthMe

WorldGuard

CommandBook

i inne

Historia Serwera:

contentg.png

Podróżniku, twoja niepohamowana żądza przygód, oraz chęć wzbogacenia się przyczyniły do tego co się teraz z tobą stało. W pogoni za skarbami zapomnianych cywilizacji wpędziłeś siebie i swoich towarzyszy w tarapaty. Płynęliście bardzo długo, aż zaczęło brakować jedzenia na pokładzie. Załoga się zbuntowała i odeszła w dżungle... Ślad po nich zaginą. ZOSTAŁEŚ SAM ...

minecraftlogoo.png

Server jest po prostu Super. Fajna mapka, gracze i ... nic nie wymysle. xD. Pozdrooo :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...