Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

brakujace rp

RunnyBunny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

wyslalem wiadomosc o brakujacych rp (6 rp) do Riota i dostalem taka wiadomosc

"

Hello Summoner,

We don't normally give out RP, but because it is such a small amount I might be able to make an exception. If you send me a picture of something League of Legends related, that you have drawn yourself, I will happily place the RP into your account.

:)

This will be a one time exception, so please make sure the total is correct.

Please provide me with the following information so there is no confusion on which account this RP will be going to:

- Your account name (what you log-in with),

- Your summoner name (what other people see on PVP.net),

- Which platform you play on (NA, EU West or EU Nordic & East)

Looking forward to hearing from you soon!

R?G3"

czy moge prosic o tłumaczenie ...

bo translate troch słabo to robi i nie kumam

Opublikowano

Ogólnie dostaniesz, gdy wyślesz im jakiś obrazek albo coś związanego z LoL'em. W mailu razem z obrazkiem musisz dodać:

-login

-nazwa przywoływacza

-serwer

nf5l38.jpg
Opublikowano

witam

wyslalem wiadomosc o brakujacych rp (6 rp) do Riota i dostalem taka wiadomosc

"

Hello Summoner,

We don't normally give out RP, but because it is such a small amount I might be able to make an exception. If you send me a picture of something League of Legends related, that you have drawn yourself, I will happily place the RP into your account.

:)

This will be a one time exception, so please make sure the total is correct.

Please provide me with the following information so there is no confusion on which account this RP will be going to:

- Your account name (what you log-in with),

- Your summoner name (what other people see on PVP.net),

- Which platform you play on (NA, EU West or EU Nordic & East)

Looking forward to hearing from you soon!

R?G3"

czy moge prosic o tłumaczenie ...

bo translate troch słabo to robi i nie kumam

Witaj przywoływaczu

Na ogół nie rozdajemy RP, ale zrobimy wyjątek ponieważ brakuje Ci kilku punktów. Wyślij nam obrazek czegoś co narysowałeś o lolu, a damy ci rp.

Dołącz do wiadomości swój nick (tym którym się logujesz), nick który wpisałeś przy pierwszym logowaniu oraz napisz swoją platforme, no i oczywiście ilość rp.

Pozdrowienia żydzie. LoL team.

Odkrywca
Opublikowano

Ogólnie dostaniesz, gdy wyślesz im jakiś obrazek albo coś związanego z LoL'em. W mailu razem z obrazkiem musisz dodać:

-login

-nazwa przywoływacza

-serwer

dokładnie tak jak mówi :D

Opublikowano

a idzie za to dostać więcej riotów?

Myślę że tak w granicach do 50 RP, zależy chyba ile chcesz i jak ładną pracę wykonasz.

Opublikowano

A jeśli zrobię coś o LoL'u i np trafię do Spotlighta to wiecie może ile w przybliżeniu jest za to rp?

Opublikowano

A jeśli zrobię coś o LoL'u i np trafię do Spotlighta to wiecie może ile w przybliżeniu jest za to rp?

Nie wiadomo ile się dostaje.

Opublikowano

Tak słyszałem, że jeżeli trafi się do tego filmiku dostaje się dodatkowe RP. Ile? Nie wiem, ale gdy ktoś z moich znajomych dostanie się poinformuję forum :)

Wróciłem ;]

Opublikowano

Mojego ziomka w 1 sezonie rysunek był właśnie w spotlighcie i dostał 975rp ... teraz to nie wiem jak jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...