Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]BAN PRZEZ WARBOTA

propasiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem ostrzec użytkowników warbota....chyba jako pierwszy dostałem przed chwilą bana ;( Sry za spam ale chciałem was powiadomić...

reflink

Opublikowano

Jak Cię złapią to logiczne, że dostaniesz bana.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Mi działa bez zastrzeżeń ale dzięki za ostrzeżenie :):) A jaki level zbanowanego ACC?

I like Likes !!!!!!! But i hate Justin Bieber

Komentarzy:

100

200

300

400

500

600

700

800

900

1000

Odwiedzin na profilu:

100

200

300

400

500

600

700

800

900

1000

Opublikowano

Chciałbym Wam coś powiedzieć, bo może niektórzy nie zwrócili uwagi:

On expi na zombie, więc jak macie załóżmy 10 lvl, a prawie zero zabić i zginięć, to się nie dziwcie, gdy Admin, czy jakiś gracz w waiting roomie najedzie na Wasz nick i nie zobaczy tych zabić(których nie będzie), to się kapnie, że coś "nie halo".

Dlatego ja nabiłem 3 lvl, teraz przez jakiś czas postrzelam do ludzi, nabiję do 4 lvl może 5, potem dam botowi nabić do 7, czy coś i tak będę praktykował ten proceder z botem :P

Opublikowano

Ale można przyjąć też taką teorię, że gra się tylko na zombie :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

No niby.... :) Ale wiesz jak to bywa :P Różnie, ja jednak wolę dać pozór i nieco normalnie pograć na koncie zrobionym pod bota :) W sumie, to moje najlepsze konto aktualnie :D

Opublikowano

Jade na tym bocie dzien i noc. Juz prawie tydzien i bana jakoś nie dostałem.... Dałem sie zabić chyba z 10 razy i zabiłem z 4 osoby wiec moje kd wychodzi 0.400...

Wrazie czego wersja z k/d resetem i nic wam nie zrobią.

RADA: Polecam założyć konto na www.gamecoach.tv dostaniecie darmową spectre expa 20%+ i sp 5% na 30 dni.

no i ogolnie robcie konto na innym ip niz expi warbot bo inaczej banika macie jak nic :)

Zapomniałem dodać : Nie ustawiać nicku ... Zostawcie tego playera ponieważ on formalnie nie istnieje w bazie danych :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...