Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Retail, a broń na 8th slot ;)

bulafilip5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Mam na koncie rataila i chcałem kupić sobie broń na 8slot: np mam retaila na Famasa, a chce kupić M6o golda na 90 dni to moge sobie ich w czasie meczu zmieniać? Czy jest to strata G1c, ponieważ nie bede mógł go używać. Nie piszcie po co mi m60 jak mam famasa, ale mi sie on już znudził.

PS

W warrocku leci czasami taki pasek i pisze animal, red, cuntry famas ........ 50% off sale to znaczy, że za 50% G1 sprzedają?? Kupiłem sobie ostatnio jak to leciało Xm8 aligator i kosztowało 300G1 z goldem chyba 240G1 i nic taniej za połowe ceny nie miałem, to tylko taka ściema?? Kupował ktoś?? Jak tak to niech napisze jak to zrobić.

nie reklamujemy stron.

Opublikowano

Gdybyś miał dwa retaile to zmiana nie byłaby możliwa podczas meczu lecz M60 Gold daje nam 8th slot i broń więc powinno być to raczej możliwe.

Plusików nie potrzeba ale jak chcecie to proszę

:D

:P

1351325153-U475943.png
Opublikowano

Tutaj powinieneś znaleźć odpowiedź na swoje pierwsze pytanie :

www.mpcforum.pl/topic/441667-tut-retaile-bronie-na-8-slot/page__fromsearch__1

50 % sale oznacza, że coś jest o 50% tańsze w tym wypadku co podałeś tyczy się to XM8.

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...