Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi ;o ?

CinekJWP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemano dzisiaj wbijam na LoL'ka i ku mojemu zdziwieniu zobaczylem takie cus ;oo

http://imgur.com/e8lDU

Gralem w LoL'a gdzies 3 dni temu i bylo wszystko ok ..-.- Pisze , tam że Firewall blokuje serwer ale jak go wyłącze jest to samo ..-.-

Odpalcie w paincie jak cos bo zdjecie mi nie wyszlo ^^

Opublikowano

A spróbuj wyłączyć fire walla, antywirusa, sprawdz połączenie z internetem ( Jeśli nie masz to już wiesz co zawiniło ), i spróbuj uruchomić lola jako administrator...

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Dzisiaj nie miałem internetu przez pare godzin chyba bo w szkole byłem , więc nie wiem ile mogło nie byc neta ...Antivirus nic nie robi ..; ] Firevalla wylaczalem i dupa to samo .

Opublikowano

Dodaj w antywirusie lola do wyjątków. Tak samo w zaporze windows, albo lepiej w ogóle ją wyłącz.

Lub po prostu trochę poczekaj. Niektórym podobno problem sam ustaje po jakimś czasie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Firewalla wylaczalem i tak nic nie działa ..-.- Wchodze do gry jest normalnie gdy zaczynam gre i wybieram champa , gdy juz przechodze do czekania chuj wlacza sie ta ikonka i po grze ;o Dodam , że mam to też na 2 kompie . Podejżewam , że to musi byc cos z netem ;o

Opublikowano

hmm ja tak sam mam ale problem rozwiązuje kliknięcie ponow połączenie z jakiej sieci masz internet ?

Specjalista
Opublikowano

a jaki internet masz? radiowy? kabel? mobilny?

bo jeżeli radiowy to możliwe iż masz chwilowe przerwy w dostawie internetu i następuje crash

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Nowy patch wyszedł, najlepsze jest to że na ACE cliencie teraz grałem, bez żadnego nowego patcha, można ich nie miec,(tych poprawiających patchy)i nadal grac. teraz jest poprawka do fiory, pobieram ja na zwykłym lol-u a na ACE gram. :P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...