Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki

MefiuBaranek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. Auto pick oraz zoom hack.

Od razu odpowiem na kolejne twoje pytania:

nie ma innych hacków ani cheatów. Zoom hack polega na oddalaniu mapy jak daleko chcemy, a autopick, że automatycznie pickuje nam postać.

Opublikowano

Ja bym tego nie nazwal hackami bo co to za hack który oddala kamerę albo pickuje automatycznie postać ? Moim zdaniem to nie hacki tylko po prostu coś jak bot.

Opublikowano

Tak jak koledzy wyjaśnili. Istnieją jeszcze bugi, a żeby mieć hacki trzeba poszperać w serwerach Lol'a. A na razie nikt tego nie zrobił. Najlepiej grać nie oszukując. A co do ZoomHacka to jest tylko modyfikacja klienta. Jedyne co to możesz wyczekiwać lub szukać bugów.

Opublikowano

Któryś z użytkowników MPC próbował zrobić jakieś hacki do League of Legends, ale zbytnio nie zdziałał. Moim zdaniem to dobrze. Nie liczna gra w której można pograć bez hacków. Oczywiście zdarzają się czasami gracze, którzy rozwalają Ci grę (feederzy).

Wróciłem ;]

Opublikowano

Jest jeden "bot" ktory robi nam refferale ale ja nie wieze w te bajki... komputer w danym momencie nie moze byc uzywany 1 reff 4h szkoda czasu na takie gowno w 2 h mozna wbic samemu grajac vs boty custom :P

Opublikowano

Słyszałem coś o zoom hacku i jakimś bocie do wbijanie refferalów ;D

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Do LoLa nie ma hacków.

Jest tylko auto pick i zoom, ale one nie są raczej zaliczane do owej 'rangi'.

Opublikowano

znalazlem strone :

http://leagueoflegendshacks.net/

i tam jest kilka hackow , ktore niewymagaja loginu/hasla , ale z tego serwisu który tam dali niebęde pobierał(jak by ktos pobral to prosze wstawic na forum na jakis inny hosting)

sygnaflippy.png
Opublikowano

Po co komu hacki jak ta gra sama w sobie jest łatwa. Chyba tylko kompletny debil potrzebuje hacków żeby grać w tą grę...

@Farex

Jeżeli według ciebie to jest spam to sie jebnij w czoło

// Tak to jest spam/offtop.. Co wnosi twój post do tematu? Czy autor prosi o wyrażenie opinii na ten temat czy zadał pytanie?

~ Farex

Opublikowano

znalazlem strone :

http://leagueoflegendshacks.net/

i tam jest kilka hackow , ktore niewymagaja loginu/hasla , ale z tego serwisu który tam dali niebęde pobierał(jak by ktos pobral to prosze wstawic na forum na jakis inny hosting)

fake...

Wątpię, żeby te hacki były prawdziwe. A po drugie jak ściągasz to jest jakaś stronka do zarabiania. I on przez wasze "ściągnięcia" zarabia. Bo tam musicie klikać w jakieś reklamy lub coś tam innego.

Opublikowano

auto pick, zoom hack sa o jedyne hacki ktore dzialaja ... To znaczy hmmmmmmm... Taka modyfikacja klienta

prawdopodobnie nie będzie żadnych hackow bo nasze dane sa na ich komputerach lvle, rpki..

Opublikowano

Na szczęście to jest jedyna z niewielu gier w której nie można używać haxów: )

Osobiście zdarzyło mi się, że pisali iż mam hacki gdyż wbijałem się nafeedowany w przeciwników^^

1325845644-U48159.gif
Specjalista
Opublikowano

ale oni mają lepsze zabezpieczenia i fajnie skonstruowan regulamin

ja się cieszę że nie ma do tej gry hacków, po to by było lamerstwo :P

pomimo że nie ma hacków a i tak ludzie czasem wyzywają

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...