Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Takie małe ostrzeżenie ...

mari100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym napisać takie małe ostrzeżenie , i tak wielu z was uzna że wam się nic takiego nie przydarzy itp,itp ... Ale przyjdzie z czasem i będziecie mieli to samo :) Więc tak... Grałem na metinie użyłem tam KamerModa od czasu do czasu , Blokowania Hashshielda .. I nie grałem ostatnio na metinie z miesiąc , wchodzę na konto i jest wyczyszczone , na koncie 0yang , i zostały mi jakieś śmieci ( medal konny zostawił.. ) , Dokładnie poszła śmiertelka +9 5b z 2x KD +3 , srebna +9 , ebo +9 , zelak +9 z bonami , nie wszystko 5b ale miały bony , fms +9 5b z śr.37 jak pamiętam . Napiszecie ,że miałem łatwe hasło , antywirusa nie miałem , więc jesteście w błędzie . Używam Antywirusa ESET Smart Security z licencją , więc mam aktualizacje i firewalla COMODO , hasło miałem 14literowe i cyfrowe , małe i duże litery więc to jest nie możliwe żeby ktoś mi od tak poprostu wszedł sobie ,bo hasło było nie logiczne tylko typu : FgBiRc19Fv88 ... Ten kto mi się włamał to napewno jakaś znana osoba z tego forum , nie ściągam nie pewnych cheatów i od nie pewnych ludzi , wiedział chyba że nie siedzę na tym koncie dłuższy czas , może jak się logowałem to mu pokazywało kiedy .... Pozdrawiam wszystkich i życze wam miłej gry w wielkie gówno zwane METIN2 ( bez urazy dla niektórych fanów ,ale wolę grać w World of Warcraft lub w Counter Strike oczywiście bez cheatów... )

Opublikowano

Nie wiem co ten temat ma wnieść do działu, wyglądato to na proste włamanie się na konto, jesteś pewny że nikomu nie podawałeś passów / twoje passy były zbyt proste ? ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Po co na forum takie ostrzeżenia skoro na każdej stronie głównej serwera takiego i takiego

jest temat jak nie stracić postaci lub eq a jak nie na głównej to na forum.

a jeżeli szkoda ci tej postaci i uważasz, że była warta więcej niż 200 zł to zgłos na policję .

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

Podobnie miałem na s19.. przestałem grac i hooy po kontach... pro ninja i sura... wstawialem kiedys nawet ssy jelonka itp... az szkoda mi ;/ Nie masz co pisac bo kazdy to uzna ze zle zabezpieczenie kompa, podawanie hasel itp... jak zwykle.. :) ale niech beda madrzejsi ...

Opublikowano

Ja tam używałem Kamera i na PLu i na Pandorze, na PL'u nie grałem od czerwca ub.r aż do teraz i jakoś wszystko jest, na pandorze mam w ciul kont i też wszystko jest. Chyba ofiarą cudów jesteś?

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

są dwie możliwości:

1.Miałeś lub dalej masz keyloggera

2.Ta opcja bardziej prawdopodobna logowałeś się np. kolegi czy w szkole, więc zastanów się zanim na drugi raz coś napiszesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...