Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wasze rady jak zostać dobrym zagrajmerem

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, dajcie mi rady co mówić oraz robić na seriach np z skyrim żeby dużo ludzi oglądało i subskrybowało.

Opublikowano

Nie tak łatwo zostać jak ty to mówisz "Zagrajmerem" ale po pierwsze Let's Playerem jak coś . Jeśli nie umiesz sensownie gadać do kogoś to pomyśl co będzie gdy będziesz się musiał skupić na dwóch rzeczach na raz , mówię o gadaniu i graniu w tym samym czasie . Nie którzy nie mają z tym problemu ale inni mówią ze kręcą Lets Play a tak na prawdę kręcą GamePlay czyli prezentują grę bo się na niej tak skupiają że nic nie mówią bo po prostu nie mogą robić dwóch rzeczy w tym samym czasie

@up

za takie coś ma się bana

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Musisz umieć mówić z sensem i ładnie, składnie... o golnie super.

Jezeli to potrafisz dochodzi umiejetnosc gry. Jezeli bedziesz dobrze gral (nie nubil) to moze cos z tego byc.

najlepiej zagrac ten kawalek wczesniej, zeby wiedziec, czego sie spodziewac, ale nie okazywac na filmikach, ze wiesz co robic, zeby po prostu dobre lets pleje robic ;x.

Opublikowano

Dobre mikro i miły głos to podstawa.

Gdy grasz nie mów o 'pierdołach' tylko skupiaj się na grze lub opowiadaj o różnych ciekawostkach elektronicznych.

Miej dobry sprzęt, nagrywaj nowe gry. Odpuść Majngrafta.

Np. LoL, TF2 w to można pograć.

Pozdrawiam.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jeśli będziesz mieć swój (bardzo ważne, swój!) styl prowadzenia, który będzie interesujący to ludzie po jakimś czasie sami przyjdą. Niezależnie od tego co będziesz nagrywać.

I musisz mieć o czym gadać. Najlepiej naszykuj sobie tematy przed nagrywaniem.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

1.Sprawdź ilość let's play z gry którą chcesz nagrywać

2.Staraj się opowiadać dużo o tej grze o sekretach

3.Nie graj w minecrafta

4.Nie reklamuj się na kanałach znanych osób bez pozwolenia bo natrafisz na chama typu ja co odrazu daję słabe za reklamę

1330007971-U359964.png

Opublikowano

co wy macie do minecrafta? gdy w poniedziałek wrzuce skyrima i w sobote mc w niedziele mają po 1k wyświetleń oba.

powiem co u mnie w filmach jest fajne a co nie fajne:

dobre:

- 0 szumów.

- chwytliwa nazwa do minecrafta (Przygody prosto z drzewa)

- nie błagam ludzi o łapki tylko mówie dziękuje za oglądanie. Pozdrawiam. Juri.

- czytam i odpowiadam na pytania w komentarzach.

źłe:

- mikro mi zmienia tak głos jakbym miał 10 lat. Nie umiem go ustawić.

- przy skyrim po 10 minutach nagrywania muszę zmieniać dysk do nagrywania bo mam na tyle ich, a na każdym mało miejsca. Dotego laguje po tych 10 min.

- czasem przynudzam.

Opublikowano

Nagrywać let's play z ciekawy gier ( tylko nie nagrywaj majnkrafta )

Dobre mikro, nie dmuchanie w mikro, przyjemny głos.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

witam, dajcie mi rady co mówić oraz robić na seriach np z skyrim żeby dużo ludzi oglądało i subskrybowało.

Przejdź mutację głosu, no i trzymaj się zdala od minecraftowego badziewia i od LoLa zresztą też.

Opublikowano

Nienagrywaj MineSrafta ,bo to jest DNO tego sie tyle naroilo ze to masakra ... Nagraj cos sensownego ,np. Skyrim ,Czy nawet stare GTA SA :) Gadaj z sensem i raz kiedys wtrac zarcik :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Trzeba mieć mutacje i nie być poważnym... Najlepiej zrób z czegoś z czego jest mało let's play.

(nie skajrymi i majnkrafty, chociaż minecraft się najlepiej nadaje)

Opublikowano

Chcesz dużo wyświetleń i subskrypcji?

Pierdol jakość, sens - nagrywaj shitcrafta.

MC to raj dla gimbusów i tych jeszcze niżej. Weź pod uwagę takiego Jokera, najebał głównie widzów na mc, a co drugi komentarz pod byle jakim odcinkiem obojętnie jakiej serii to 'kiedy majnkraft'.

Opublikowano

No wiesz.. Taka jest prawda ale:

Slynni lets'playerowcy kupili pewnie subskrypcje na allegro. Google ma tendencje że publikuje swoich "podopiecznych" czyli ludzi z dużą ilością subów na swoich stronkach więc:

Masz oglądalność- masz kasę. Więc polecam zainwestować w subskrypcje na allegro. Wystarczy w wyszukiwarce wpisać YouTube.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

up ja się pytam jak normalnie mieć fanów a nie ludzi co wejdą na mój kanał klikną subskrybuj i nie bd mnie oglądać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...