Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Bug SPLAT / ZAMYKANIE SIE GRY

taxidriver_91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mój problem polega na tym że dość częst po zminimalizowaniu gry poprostu się ona zamyka.

Dzieje sie tak TYLKO po zminimalizowaniu.

Przeinstalowałem gre, instalowałem Directx'a, najnowsze stery do grafiki, i pare róznych glupot które wyczytałem w innych tematach. Rozdzielczość w grze mam taką samą jak rozdzielczość komputera. Nic nie pomaga.

Problem ten mam od samego początku mojej przygody z lol'em czyli jakieś 2 miesiące.

Możliwosci mi się skonczyły a problem ciągle jest więc licze na waszą pomoc.

W załączniku dodaje ss z okienkiem które pozostaje mi po zamknięciu gry.

Pozdrawiam.

post-135130-0-16255500-1331554407.jpg

Opublikowano

Jeśli sterowniki czy opcja repair (reinstal też może być) nie pomaga, to chyba jedynym wyjściem jest gra w okienku.

Chyba nikt jeszcze nie wie jak rozwiązać ten problem. Nawet goście z Riotu.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Mi też to wyskakuje ;). Klikam Don't Send a gra dalej chodzi i jest na pasku tam gdzie godzina ;D. Ikonka jest, klikasz 2 razy i wszystko śmiga ;)

Nie działa. to co zostaje koło zegara jest całkowicie zwieszone i musze wszystko zamykać w menadzerze zadań bo inaczej nie da sie ponownie uruchomić lol'a ;/

Jeśli sterowniki czy opcja repair (reinstal też może być) nie pomaga, to chyba jedynym wyjściem jest gra w okienku.

Chyba nikt jeszcze nie wie jak rozwiązać ten problem. Nawet goście z Riotu.

w okienku też tak mam :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...