Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Process killer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam wam mojego process killera, jest to program który wczytuję listę procesów, i zabija wybrany, dostępna funkcja odświeżania. Dodałem również nowy wygląd okna:

47758307967415581128.png

Proszę docenić moją pracę...

Skan:

https://www.virustotal.com/file/0a77b1d7589249bf857b6573dbf478454540829131ad335e1a658ca5a81c1be2/analysis/1331550675/

http://speedy.sh/Fabac/PROCESS.exe

Taki wygląd zawiera 2xclass, więc jest to długi kod :).

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

wymusza zamknięcie procesu? Czy robi to co menadżer zadań?

Ten mój, np zabija avasta, czeo mój menadżer nie robi :)

@2XUP, takie coś to ja w 5 min robie.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

@up

A w ile pisze się pętle i wyłączanie procesów?

Szczerze mówiąc Twój program to nic specjalnego, zmienione kolory, dodana grafika. Nic poza tym.

Tylko spójrz, ten wygląd miał 1520 lini w themebase ;-)

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Toż to tragedia! Gdy bawiłem się tellerikiem kod wyciągał maks. 400 linijek przy pięknych efektach!

Mój nie zawiera, tylko backgound, i button :), progressbar, radiobuton, checkbox, oraz możliwość blasku w labelu. A nie sam background... F5

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano
Mój nie zawiera, tylko backgound, i button :), progressbar, radiobuton, checkbox, oraz możliwość blasku w labelu. A nie sam background... F5

program ma być użyteczny a nie wyglądać zajebiście.

Ja się bardziej ciesze jak napiszę 50 linijek dot mechaniki gry/programu niż 500+ dot efektów graficznych/wyglądu

dla programisty wygląd powinien mieć drugorzędne znaczenie

Opublikowano

program ma być użyteczny a nie wyglądać zajebiście.

Ja się bardziej ciesze jak napiszę 50 linijek dot mechaniki gry/programu niż 500+ dot efektów graficznych/wyglądu

dla programisty wygląd powinien mieć drugorzędne znaczenie

Tak, ja wygląd mam w każdym projekcie, ale myślę nad normalną formą ;-). Ale koledze przeszkadzają wszystkie tematy na mpc.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano
Tak, ja wygląd mam w każdym projekcie, ale myślę nad normalną formą ;-). Ale koledze przeszkadzają wszystkie tematy na mpc.

zwracam wam uwagę, że kłócicie się o grafikę w programie (która i tak jest chujowa), a to nie jest najważniejsze. Jak chcecie się chwalić grafiką to zapraszam do działu fanart

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...