Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zmiana IP

Miksterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam 2 pytania.

1. Czy wiecie jak zmienić ip? Bo nie chce dostać bana przez Blokade Regionalną.. :(

2.Czy jeśli mi zbanują konto to jak wpisze nowy kod to będę miał swoje konto tylko, że tak jakby na innym kodzie..?

Opublikowano

co do zmiany ip to nie wiem, ale z tym cd key'em to jak wpiszesz nowy, to bedzie nowe konto . w skrocie nowy cd key - nowe konto . ;p

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Nie tak samo chcialem, dostalem bana na bf3 zakupilem nowy klucz wpisalem w stare konto i nic to nie dalo tylko starcilem kase nic wiencej przykro mi, tez prubowalem ip zmienic zeby konto stare dzialalo i nic z tego , na starym koncie dalej ban teraz zaluje ;/ trudno

Opublikowano

Nie tak samo chcialem, dostalem bana na bf3 zakupilem nowy klucz wpisalem w stare konto i nic to nie dalo tylko starcilem kase nic wiencej przykro mi, tez prubowalem ip zmienic zeby konto stare dzialalo i nic z tego , na starym koncie dalej ban teraz zaluje ;/ trudno

Ahh.. szkoda ;( A po jakim czasie bana dostałeś ?

Opublikowano

cos koło miesiaca BBans jak gralem na servach odwołałem sie kilka razy ale nic z tego po koncie teraz gram czysto nie powiem dobrze sie gralo na hakach szybko sie wbija rangi jak juz to wole kupic ale mowie jezli dostales bana to nie ma szans na unban zalerzy za co jaki hack

Opublikowano

cos koło miesiaca BBans jak gralem na servach odwołałem sie kilka razy ale nic z tego po koncie teraz gram czysto nie powiem dobrze sie gralo na hakach szybko sie wbija rangi jak juz to wole kupic ale mowie jezli dostales bana to nie ma szans na unban zalerzy za co jaki hack

Mi nie chodzi o bana za hacki tylko o Blokadę Regionalną ...

Opublikowano

Skoro ludzie jak VonZay grają na rosyjskiej wersji to nie sądzę aby istaniało coś takiego jak blokada regionalna. Wszyscy twierdzą, że za te klucze jest ban a dowodów brak.

1. Polecam google, jest tam tego naprawdę mnóstwo. Anynomymox/hide my IP/Bramki Proxy.

2. Nowe konto.

Opublikowano

Ja zmieniam proxy (ip) przez Standard Switcher proxy jakoś tak polecam

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Skoro ludzie jak VonZay grają na rosyjskiej wersji to nie sądzę aby istaniało coś takiego jak blokada regionalna. Wszyscy twierdzą, że za te klucze jest ban a dowodów brak.

1. Polecam google, jest tam tego naprawdę mnóstwo. Anynomymox/hide my IP/Bramki Proxy.

2. Nowe konto.

Popatrz na forum battleloga ...

Opublikowano

Popatrz na forum battleloga ...

Patrzę i co ? To, że jakiś dzieciak napisał, że jest blokada i lecą bany a reszta ślepo wierzy, że dostali bany za rosyjskie klucze.

Wczoraj ktoś do mnie pisał, że dostał bana za ros wersję, sprawdziłem i co ? Ban za grzebanie w plikach.

Widocznie chodzi Ci o tematy, gdzie jedyną odpowiedzią na wszystkie pytania jest "Masz rosyjski klucz".

Dzisiejszy spam wynika z kolejnej wadliwej aktualizacji.

Opublikowano

Patrzę i co ? To, że jakiś dzieciak napisał, że jest blokada i lecą bany a reszta ślepo wierzy, że dostali bany za rosyjskie klucze.

Wczoraj ktoś do mnie pisał, że dostał bana za ros wersję, sprawdziłem i co ? Ban za grzebanie w plikach.

Widocznie chodzi Ci o tematy, gdzie jedyną odpowiedzią na wszystkie pytania jest "Masz rosyjski klucz".

Pożyjemy zobaczymy ^_^ ... Jeśli naprawdę dostane bana to napisze

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy ^_^ ... Jeśli naprawdę dostane bana to napisze

Ja uzywam klucza rosyjskiego i bana jak dotąd nie dostałem a gram ponad 2 miesiące .

Opublikowano

To wszystko wyjaśnia. Ja też mam paru kumpli którzy grają na rosyjskim kluczu i do tej pory bana nie dostali ( i raczej nie mają zamiaru go dostać ;)).

Temat uważam za zamknięty i wyczerpany.

W razie czego proszę @Miksterek'a o wiadomość pw. ;)

Pozdrawiam

xami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...