Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! Mam problem ściągnąłem silkroad 5 dni temu . I zawsze jak chce sobie zagrać to nie mogę się zalogować bo cały czas AutoLogin się ładuje. Zawsze czekam godzinami i nic . Czy wogule jakoś da się zalogować do tej gry ??

Moze jutro po inspekcji uda sie wbic :)

Opublikowano

Dam Ci prosta rade, idź sobie zagrać na jakiś prywatny server, a nie trać czas na globala bo choćbyś miał premkę to i tak wbijasz dłuuugo.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Tak, to zależy od szczęścia.

Mój kumpel logował się kiedyś 60h, sam widziałem :P

I się nie zalogował...

Jeżeli Ci się nie chce długo logować

BUY PREMIUM !:)

Opublikowano

Sporo juz takich tematow było i przypomne : opcja szukaj nie gryzie:).A co do tematu mi najlepiej wbija sie przez loadera.Wbijam od 30 minut do 2h.Zalezy tez na jaki server wbijasz;).Jak sie logujesz polecam program srohider (minimalizujesz silka i lecisz na inna gre np.cs w czasie gdy ci wbija na server:)Ja tak robie i jestem zadowolony;p

Opublikowano

ja sie logowalem do gry np w sbocie se ustawilem kolo 23 a o kolo 6 nad ranem mi wbilo :) bo w nocnych godzinach przewarznie najlepiej sie wbija ale jakie godziny tego dokladnie niewiem.

Opublikowano

Kup premium najtańszą za 45 zł i ciesz się wbijaniem do gry za pierwszym razem przez miesiąc!

Sex, alkohol, mordobicie...

ruSRO: Apec

acc: Наступение - 9x

Rouge/Cleric

Opublikowano

ja gram na neptunie i przez loadera wbilem sie w ciagu 30min-2h :) Przez srokinga to normalnie po 3-6h wbija i gowno nic-.-

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Admin Cienia
Opublikowano
ja gram na neptunie i przez loadera wbilem sie w ciagu 30min-2h :) Przez srokinga to normalnie po 3-6h wbija i gowno nic-.-

Niema różnicy czy wbijasz legit, czy loaderem, czy srokingiem czy innym czortem, po prostu fart.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...