Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto lepszy w pvp ?

jakislogiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie chciał bym zacząć grać szamanem smok , ale niewiem czy warto możecie mi powiedzieć coś o szamanie pvp , expieniu ?

regey.png

Daj tego Minusa ---

Opublikowano

Szaman smok - ciezka gra bez dobrych skilow i bez dobrej broni do bicia.

W pvp na wiekszym lvl smok sprawia sie nie zle, na wojnach radzi sobie swietnie, poniewaz na wojnach nikt prawie nie ubiera eq na szamanow, wiec ladnie mozna hitowac.

Jesli jestes cierpliwy, to powolne expienie i wbijanie skilow, w przyszlosci przyniesie korzysc.

Opublikowano

Szamanem na mniejszych lv oplaca sie buffowac :>

jesli chcesz dawac rade w expie na 50lv+ musisz miec skille na G1 jesli dasz jakos rade to mozesz na P wbic

najbardziej sie oplaca wbic Blogo wtedy mozesz nawet ogarniac na boju full spoty

w pvp mozesz byc pro po 30% abs na klase jak bd mial to mozesz juz koxic :D

Opublikowano

dobra postac pod pvp i jeszcze lepsza na wojny

ale z expem troche ciezko moze byc bez dobrego eq i skilli na wysokim poziomie

860331433165800174608.png

Opublikowano

Szaman? Z dobrym eq spokojnie sobie samemu możesz expić, jeżeli nie dajesz rady piszesz czy ktoś nie poszukuje buffa, zawsze się znajdzie taka osoba.

Z dobrym EQ jest bardzo silny w pojedynkach 1vs1 czy nawet we wojnach gildii.

Opublikowano

Co do szamana i expa, to jestem średnio nastawiony, dobry jest dlatego ze ma dość mocne skille, aczkolwiek u szamana większość polega na eq, jeśli masz na hp to lepiej. Tak samo z pvp, jeśli masz mocne eq to będziesz rownież mocny na pvp. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Szaman przy odpowiednim "graniu" ogarnia i expa i pvp.

Porobisz sobie dobre eq i expisz tak jak każda inna postać. A co do pvp to sam zobacz jak niektórzy kokszą na privach nim.

Opublikowano

z dobrym eq exp jest dobry, z kryta wyciągasz w moby z 2k np. ze strzelaka na m.

do pvp na wyższych lvlach dopiero jest dobry. gdy już wbije ten 3 skill na m minimum.

Opublikowano

Szaman z dobrym eq jest naprawdę dobry w Expie, no i zawsze można komuś pobuffać.

w PVP też dobry ale to już trzeba mieć eq i skille.

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Dzięki za wsze opinie wszyscy like , będę grał na privie szamanem więc powiedzmy że eq kox , bony itp all kox , tylko powiedzcie mi czy szaman jest dobry jak idzie na bossy , np riper , polifonia powiedzcie coś więcej ;x oczywiśćie like ;d

regey.png

Daj tego Minusa ---

Opublikowano

Dzięki za wsze opinie wszyscy like , będę grał na privie szamanem więc powiedzmy że eq kox , bony itp all kox , tylko powiedzcie mi czy szaman jest dobry jak idzie na bossy , np riper , polifonia powiedzcie coś więcej ;x oczywiśćie like ;d

Na bossy to według mnie najsłabsza postać, nawet na poli.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Polimorfia*

Dobrze sobie radzi, tylko trzeba niezłe średnie w bambusku i ciskać.

Na prywatnym serwerze to eq/skille nie problem, także szamanem spokojnie dasz radę.

Opublikowano

dziękuje , za wszystkie wypowiedzi jeśli ktoś by chciał coś napisać mi o szamanie , to pisać :-)

regey.png

Daj tego Minusa ---

Opublikowano

Ahhh...Dobij sobie lvl bys mial laske i zmien na hellera...Na bossy pro, buffy w eq full int pozniej eq 250atk. poli i ripek beran, nic trudnego tylko lvl musisz miec to prawda +170 na berana ale na inne to 99 wystarczy [epiki].Na pvp tez kox, czekasz az pierwszy skill walnie juz ma zamiar hitami skowyt on upada i z hitow kazdy prawie kryt i ziom nie wie co sie dzieje jeszcze omdlenie ;8.Szaman to dobra postac! Skille ; Pomoc-->Blogo-->Skowyt-->Strzelajacy-->Latajacy talizman do expa i pvp swietny gdy wbijesz chociaz 4 na m.(czyt te 4 G/P)

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Gość PoweRade™
Opublikowano

Szamanem cięzko się gra ale jeżeli już chcesz to do pvp Szaman Smok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...