Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][WWW] PearlFrame - MPC Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Na bazie pomysłu (pomysł był, wykonania zero) z tematu:

http://www.mpcforum....eforgempcforum/

Stworzyłem nieco udoskonalone i bardziej przejrzyste "PearlFrame".

Z czym to sie je?

Jest to belka nawigacyjna po mpc z podziałem na konkretne kategorie. Oczywista daje wam source byście powyciągali z tego trochę nauki. Oczywistym jest iż kod jest pisany przeze mnie i zabraniam go kopiować i rozpowszechniać bez mojej wiedzy itp.

Odnośnie strony "home.html". Jest to po prostu przerobiona strona błędu 404 z mojej strony.

screenmg.jpg

Download:

http://www.mediafire.com/?w893j7d5qqummds

Skan:

https://www.virustotal.com/file/c3f91dfda097c3601c1b4f688870d73227c0268c8904d747718929d357d84667/analysis/1331506221/

Hasło:

zkumeku

9obpmnjr.png

Opublikowano

Bardzo fajna sprawa, na pewno lepsza od tamtej co zrobił ISOPEN.

Może dorzuć tam jakieś logo z MPC czy coś takiego, był by bardziej taki znak szczególny naszego forum :P

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Może dasz jakieś demo czy coś? :D

Pobierasz i masz... nie potrzebujesz wrzucać tego na żaden server zewnętrzny. Są to pliki .html więc przeglądarka zainstalowana na kompterze śmiało ci to otworzy.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Wow, niezłe to jest. Chyba będę z tego korzystał. Fajnie byłoby, gdybyś popracował nad funkcją "Otwórz w nowej karcie". :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Wow, niezłe to jest. Chyba będę z tego korzystał. Fajnie byłoby, gdybyś popracował nad funkcją "Otwórz w nowej karcie". :)

Nie jest to problemem... ale chyba zasadowo polega to na otwieraniu w tym, a nie w nowej karcie. Hm?

9obpmnjr.png

Opublikowano

Szkoda, tylko, że to pracuje na mojej domenie i nie zmienia adresu, poza tym jest dobrze. ;)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano
Szkoda, tylko, że to pracuje na mojej domenie i nie zmienia adresu, poza tym jest dobrze. ;)

To jest html/css + js, nie php. Działa na zasadzie ramki, nie proxy.

9obpmnjr.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sam korzystam :P Fajne :P

Nie trzeba się męczyć, fajnie jakbyś zrobił to na JS'ie, żeby np. po wybraniu MMORPG w jednym okienku, w drugiej liście pokazuje Ci się np. Metin2, Minecraft itp. :P

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Sam korzystam :P Fajne :P

Nie trzeba się męczyć, fajnie jakbyś zrobił to na JS'ie, żeby np. po wybraniu MMORPG w jednym okienku, w drugiej liście pokazuje Ci się np. Metin2, Minecraft itp. :P

Da radę, i nie jest za bardzo trudne. Jak znajdę moment, to postaram się nieco zrobić podobne, albo tego drugą wersję. To jest póki co poglądowe, oraz dla użytkowników by mogli sobie rozebrać taki bajerek na części pierwsze :)

9obpmnjr.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...