Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co po int i wit u sury Wp?

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak tam jest ze statami u Sury WP po wym. Wita i inta? W co dalej pakowac? Siłe czy zrecznosc?

Postac jest robiona pod Dt i na metki 75lvl

Opublikowano

Proponuję: Wit do 30/40 pkt. A później resztę do Int (90 max)

Dlaczego?

Na początku jest trudno, więc 30/40 wit powinno być to uzupełnienie takie.

Następnie maxujemy INT ze względu, że podnosi nam dwa główne skile:

Czarowane Ostrze i Czarowaną Zbroję ;)

Jeżeli wymaxujesz INT i WIT proponuje dawać w siłę jeżeli to ma być postać na metki ;)

Build do DT Metki wiadomo:

Ostrze > Zbroja > Strach > Wirek ;)

pzdr.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Ja proponuje Ci jak juz masz Int i Wit max. dawac wszystko w Siłe. Postac jest na metki, takze Sila ujawni sie dopiero jak bedzie miala co najmniej 70 pkt (okolo). Jest tak dlatego gdyz militar dodaje wlasnie tyle sily.

Podsumowujac, polecam Ci pakowac teraz wszystko w Siłe a na 75 lvl'u (o ile wlasnie taki zamierzasz wbic), pigułkami ktore swietnie beda Ci lecialy z metkow Mordu cofasz Witalnosc (tak cala) i uzupelniasz sile do maksymalniej postaci. :) Jest jedno zastrzezenie. Otoz zeby wykonac wlasnie takie kroki musisz miec czarowana zbroje na poziomie M+, ale mysle, ze nie podlega uwadze, ze tak wlasnie bedzie jak postac jest robiona na metki.

Jesli boisz sie jednak, ze "ucierpisz" cofajac Wit to upewniam Cie, ze przyniesie to duzo wiecej korzysci tzn. wieksze hity = wieksza ilosc obrazen wracajacych do PZ, oraz szybsze ubijanie metkow.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

O_o ?

Mi się wydaje, że u wp pakuje się w wit i sił tak jak u woja. W końcu lepiej się tak expi, bo wtedy nie używa się skilli.

@down sam wyjdź... to tak jakbyś kupował do wp fms z um

Opublikowano

O_o ?

Mi się wydaje, że u wp pakuje się w wit i sił tak jak u woja. W końcu lepiej się tak expi, bo wtedy nie używa się skilli.

Wyjdź... Nie znasz się więc się nie wypowiadaj ;x

Wyżej jest napisane dobrze że INT WIT i SIŁ lecz ja zamiast SIŁ daje ZRE.

sygnature.png

Opublikowano

Ha? Siłę? Kpicie sobie? Ciekawe co ma będą dawały skille bez inty. WP nie potrzebuje skilli do expa jak to powiedział Farex? Coś mi się nie wydaje. Czarowane ma taki bonus od inty, że szok, tak samo zbroja. Najpierw się wbija 45 WIT, potem maxuje inte, i dopiero 2 ZR : 1 WIT. Dlaczego tak? Otóż PŻ nam zbytnio nie potrzebne, a zręczność strasznie przydaje się w pvp.

Opublikowano

2 Wit -> 1 Int -> Wymaxowałeś wit to teraz -> 1 Int , 2 Str

2Int -> 1 Wit-> Wymaksłowałeś Int to teraz -> 2Wit 1 Str

Opublikowano

Jak expisz z buta to w DEXa bo więcej uników

Jak expisz z konia to w SIŁĘ bo na koniu masz uniki które Ci daje koń ;]

Opublikowano

Z własnego doswiadczenia wiem że powinno dawać się w siłe, niby na 75lvl Ostrze P daje okolo 535ataku(oczywiscie bez EQ 5b z 6-12int(przynajmniej mi tyle dawalo na 94int)) a jest to w sumie nawet dużo jeżeli chodzi o PL. Jeżeli nie masz zamiaru już wbijac wiekszego LvL niż ten 75 i postac ma byc tylko i wylacznie na metki to rzecza oczywista jest że powinieneś ładowac w siłke, gdyż koń daje Ci tez sporo zrecznosci a wiec jest ona nie potrzebna juz i szkoda na nią marnować pkt statusu, lecz jezeli chcesz posiedziec na tych metkach do skilli P to polecam ładować w zrecznosc gdyż w grocie bedziesz zmuszony expic na 2 sposoby, z konia i z buta a wtedy zrecznosc jest bardzo przydatna. I polecam też cofnac witalnosc jeżeli masz wymaxowaną i dodawac wszystkie pkt do sily aż będzie na maxie, zwiększy to hity a co za tym idzie bedziesz dostawać wiecej HP z ostrza więc nie padniesz i lajtowo metki beda padac w masz 30sekund 1, o ile bedziesz mieć dobra trutke. Polecam minimum +6 sr 30+ kd+4 ale +3 także się kwalifikują gdyż te 3% kryta silny na moby czy szycia az tak wielkiej roznicy nie robia a jest to okolo 20/30 DMG około

Pozdro :P

pokemon20haunter800x200.png
Opublikowano

Maxujemy Int'a oraz Wit'a i potem mamy dylemacik ;x

Proponuję w twoim przypadku dać w siłę ;x

Zależy jakie masz sr w FMS/Trucie

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...