Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] RMCF190

Krzysztofa

Słuszny ban?  

1. 1. Czy lubisz RMCF1902? I czy jest dobrym Globalem ?

• Tak
      100000
    • Nie!!
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę złożyć "kolejną" skargę na ową osobę, 2 poprzednie wywalił od razu po napisaniu ich nie dając się wypowiedzieć innym osobom, nawet żaden administrator nie raczył na to spojrzeć.

Oto post, za którego otrzymałem BANA na kilka dni, oraz 5% jednocześnie.

Od kiedy to nie mam prawa wypowiedzieć się na temat tej osoby w tym dziale, które służy do sugestii dotyczących Teamu, forum itp.

Pozdro.

@Edit

Zaraz pokażę "od kogo mam warny/bany" w ciagu ostatnich kilku miesięcy.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

co jest obraźliwego w szarej gęsi - to zwierze więc jesli uznaje się to za wrzutę, to wrzuca się tez zwierzątku :<

dziecko - każdy był dzieckiem

I znów zachowanie godne podziwu na pewno ankieta była treści : Czy lubisz RMCF1902? I czy jest dobrym Globalem ?

i otrzymała (100000 głosów [100.00%]) na TAK....

To forum więc użytkownicy powinni też mieć coś do powiedzenia co napisał również kierzek

Wypowiedzieć się można

Do tego administracja powinna zadecydować czy ta skarga była słuszna. To "głupie" że można zamykać skargi na siebie...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...