Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] PP-19 MOD CAMO

kammien416

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy pp 19 camo mod duzo rozni sie od scorpions pp19. dostalem z mysta pp 19 mod camo i wydaje mi sie ze nie ma duzej roznicy pomiedzy tymi bronmi czy oplaca sie renewalowac ?

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Tak.

Scorpion przy używaniu kolmiatora jest prawie no recoil

Opłaca się , poza wyglądem.

Miałem na 3 dni epica tego super.

A PP-19 MOD to syf..mym zdaniem.

Za bardzo w kosmos wywala.

Opublikowano

Miałem kiedyś jednocześnie PP-19 MOD CAMO i Scorpion's PP-19 MOD i Scorpion jest według mnie zdecydowanie lepszy, ma mniejszy rozrzut od PP-19 MOD CAMO, i bodajże większy magazynek, nie pamiętam już o ile, tak więc podsumowując, według mnie Scorpion jest zdecydowanie lepszą bronią i jest między nimi duża różnica.

Bywalec
Opublikowano

Scorpion jest zajefajny - 0 recoil :D

Miałem go na 90 z 5-shoota

Camo mod po tym mi się wogóle nie podobał.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Dodam, że jeszcze Scorpion strzela szybciej jak i celniej i NIE DA SIĘ GO RENEVALOWAĆ. PP-19 Mod Camo niczym nie różni jest od zwykłego Moda. Moim zdaniem nie opłaca się renewalować.

Opublikowano

Dodam krotko-pp19 scorpion jest'' Najlepszą Bronia" w grze na wszyskie mapy-wiem bo mam go jeszcze na pare dni z viventy a pp19 mod (mam na perma) poza fireteamem-cabin (jeszcze ujdzie) to totalny szajs-rozrzut wiekszy od kałacha.Jak macie go zakupywac to sie dobrze zastanówcie bo niewarto. Ps.viventy kupowalem tylko z mysla o pp19 scorpion i wydalem na nie sporo kasy a wygralem go z ok.45 viventy na lacznie 15 dni.

Zapomnialem-nienawidze hacków i oszustow jak psow.

Dzieki

Opublikowano

pp-19 scorpion przy celowniku ma bardzo mały recoil. według mnie jest stanowczo lepszy od zwykłego pp-19 mod i mod camo.

ps. scorpiona nie da się przedłużać. tak samo jak innych epików.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...