Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Jak grać na amerykańskim Combacie?

connect

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

proxy znaleźć nie trudno, ale działają one tylko na przeglądarkach, jak sprawić aby ogólne IP komputera zostało zmienione?

Gdy na stronie combata daję play to przy logowaniu combat mi się minimalizuje/wyłąncza, a gdy odpalę go normalnie wywala że nie mieszkam w ameryce :/

Koniecznie chciałbym zagrać na amerykańskich serwach i dlatego mam taki problem.

Pozdrawiam

World of metin2: 2Hanz, Shinshoo

Opublikowano

nie ma działającego sposobu na granie na amerykańskiej wersji.

Jeden user (nie pamietam już nicku) cos tam mówił że się da ale jak napisałem że zdejmę mu 10 % jesli zrobi tuta o tym nagle skończył temat [obstawiam że po prostu chciał sobie posta nabić....]

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Teoretycznie da się!

Musisz ściągnąć program AOL

looknij flimik:

http://www.youtube.com/watch?v=XdryxbctB2Q

Logujesz się na AOL'a, ściągasz, albo już ściągnąłeś wersję NA, teraz tylko włączasz grę i powinna działać.

Powtarzam że to tylko teoretycznie, sposobu nie próbowałem, lecz sądzę, że powinien działać.

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

Teoretycznie da się!

Musisz ściągnąć program AOL

looknij flimik:

http://www.youtube.com/watch?v=XdryxbctB2Q

Logujesz się na AOL'a, ściągasz, albo już ściągnąłeś wersję NA, teraz tylko włączasz grę i powinna działać.

Powtarzam że to tylko teoretycznie, sposobu nie próbowałem, lecz sądzę, że powinien działać.

Już dawno to nie działa kolego

9368_gold.png

Opublikowano

Na pewno? Ostatnio korzystałem z AOL'a 9.7 i działał perfekcyjnie. No może na CA już to nie działa, choć wg. mnie powinien.

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

nie ma działającego sposobu na granie na amerykańskiej wersji.

Jeden user (nie pamietam już nicku) cos tam mówił że się da ale jak napisałem że zdejmę mu 10 % jesli zrobi tuta o tym nagle skończył temat [obstawiam że po prostu chciał sobie posta nabić....]

Skoro uważasz, że chciałem nabić sobie posta, to dlaczego nie wlepiłeś mi warna za spam? :) Czyżbyś nie był do końca pewny, że blefuję? ^^

Co do AOL'a to nie wiem czy działa, bo nie używałem ani razu.

Jest jeden fajny programik dzięki któremu można pograć :D (ja osobiście teraz nie gram z paru przyczyn np. dezaktywowali mi konto i nie przychodzi mi email, oraz program ostatnio coś mi się rozłącza co 5s...trzeba chyba zrobić głębszy wgląd).

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Ja używałem amerykańskiego/kanadyjskiego VPN z tego tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/526922-tutfree-vpn-v2-czyli-nowy-sposob-na-darmowe-sm/

i dało się bez problemu grać na amerykańskiej wersji CA.

Pozdrawiam

Bywalec
Opublikowano

UŻYWAŁEŚ. Czyli kiedy wczoraj tydzień temu czy pare miechów temu?? Bo podobno teraz nie działa żaden sposób.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

UŻYWAŁEŚ. Czyli kiedy wczoraj tydzień temu czy pare miechów temu?? Bo podobno teraz nie działa żaden sposób.

Nie podobno, tylko na pewno.. Bebson kiedyś znalazł ten sposób i po paru tygodniach on wygasł, jeśli znajdzie się jakiś inny na pewno ktoś to ujawni i się dowiemy, trzeba czekać i tyle na ten temat

Opublikowano

bohomas nie pieprz głupot że tam grasz bo robisz to moim sposobem z mojego poradnika który już dawno jest zpatchowany...;/ po co się wysypujesz z takimi tekstami i podniecasz innych jak i tak sie nie da i tak ;/

ehh.:)

Opublikowano

ech.... Sposobu podanego wyżej przeze mnie UŻYWAŁEM ,ale nadal on działa. Przed chwilą wszystko sprawdzałem i bez problemu zagrałem 5 meczy ,no może z małymi lagami ;) .

Opublikowano

Znaczy ja obecnie używam programu Proxifier i na google szukam Socks 5 i jak już znajdzie się dobre, działające proxy to nie ma problemu, ale dosyć ciężkie to jest.

World of metin2: 2Hanz, Shinshoo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...