Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z rozpoczęciem gry

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pobrałem dziś LoL'a bo koledzy z klasy truli mi bułę zebym z nimi zagrał więc powiedziałem im "no OK":P ale mam pewien problem, zainstalowalem go, spatchowalem, odpalam, ale gdy wpisze passy to wyskakuje mi komunikat ze podaje nieprawidlowy login lub haslo, a wszystko jest prawidlowe, nawet na maila przyszlo mi wszystko, ze sie zarejestrowalem, w czym tkwi problem?? z gory dzieki za pomoc.

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

no wlasnie zmienialem tez i region, mam eu EU Nordic & East klient, na stronie zmieniam i nic;/

Opublikowano

Jeżeli twoi koledzy grają na EU N&E (Wschód) to zarejestruj się jeszcze raz tutaj:

https://signup.leagueoflegends.com/pl/signup/index

Następnie po odpaleniu Launchera wejdź w "Zmień region" i sprawdź czy na pewno masz Wschód.

he?

Opublikowano

to jak to w koncu jest bo jak odpalam gre to jest napisane polnoc/wschod, a na stronie polnoc wschod to co innego? mialbym prosbe,podalby mi ktos link do prawidlowej rejestracji do mojej wersji gry?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...