Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sprawa w sądzie :<

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem przyszło mi wezwanie do sądu,i trochę się cykam.Na papierze pisze,że wyrządziłem szkody materialne stronie (******)

I boję się,że pojadą mnie ostro,jak dowalą jeszcze że nielegalnie miałem serwer dedykowany z metinem,którego mi zniszczyli bo zmieniłem stopkę.

Bo jak powiem,że shakowali mi serwer a oni że mam go nielegalnie ? to lepiej nic nie gadać ?

Atakowali moje dwa serwer i kilkoro osobom : <

Opublikowano

Ty nie mów nic i daj mówić Twojemu obrońcy.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Heh oni nic ci praktycznie nie zrobią masz 18 lat ??. Najlepiej nic nie odpisuj i czekaj na dalsze listy od sądu :D. Tylko tyle możesz zrobic. (Polecam adwokata).

23689804.jpg

Pomogłem ? Daj +

Opublikowano

Przed sądem nie uciekniesz.

Ty sie nie oddzywaj tylko wez jakiegos nie taniego obrońce i tyle w tym temacie

Btw:Wogole wątpie w ten caly problem.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

polecam wynająć DOBREGO adwokata.

to że masz mniej niż 18lat nie znaczy że kara cię ominie.

twoją karę przyjmą twoi rodzice, zapewne w formie PLn.

będą musieli zapłacić grzywnę.

Opublikowano

Wytłumacz mi co zrobiłeś ? Bo za bardzo nie wiem co o tym myśleć, policja ? sprawdź adres itp. z kąd wysłane zrób skan ja się tym zajme..... Mam sedzie w domu :) i w jakiej miejscowosci mieszkasz

PS Jezeli to prawdziwe to koniec sprawa bedzie na 100 % nie uciekniesz max 200 zł - 400 zł więc okej rodzice pokrzyczą i bedzie spokojnie.

2x UP Przed sadem nie da sie uciec to prawda

PS 2 : Idz lepiej po dobroci bo jak nie to pani przyjda i cie sami zaprowadza i wtedy wiekszy przypal i przyznaj sie odrazu mniejsz-a grzywna

Chyba ze chodzi o szkody wyzadzone platnej szkodzie to bedzie 1000 pln cos takiego :(

Opublikowano

Wytłumacz mi co zrobiłeś ? Bo za bardzo nie wiem co o tym myśleć, policja ? sprawdź adres itp. z kąd wysłane zrób skan ja się tym zajme..... Mam sedzie w domu :) i w jakiej miejscowosci mieszkasz

PS Jezeli to prawdziwe to koniec sprawa bedzie na 100 % nie uciekniesz max 200 zł - 400 zł więc okej rodzice pokrzyczą i bedzie spokojnie.

2x UP Przed sadem nie da sie uciec to prawda

PS 2 : Idz lepiej po dobroci bo jak nie to pani przyjda i cie sami zaprowadza i wtedy wiekszy przypal i przyznaj sie odrazu mniejsz-a grzywna

Chyba ze chodzi o szkody wyzadzone platnej szkodzie to bedzie 1000 pln cos takiego :(

jak będzie miał dobrego obrońce to wyjdzie czysto.

ale takowy trochę kosztuje :)

Opublikowano

omg, co ty pier***** ?!

Ty se po prostu lecisz w kulki ?

Jakbyś miał tą sprawę to byś tu nie pisał <bo i tak Cie tu znajdą,hahaha>

Opublikowano

Nie żeby coś ale to forum chyba nie ma tematyki prawnej. Ma sprawę czy nie ma to jego problem. Myśli się co się robi. Sam miałem sprawę w sądzie choć mam 17 lat i powiem wam że to nie miłe uczucie. (Sprawa za spowodowanie wypadku z uszczerbkiem na zdrowiu pasażera). Jak dla mnie temat do zamknięcia a ty jak nie ściemniasz i masz +18 lat to załatw sobie dobrego obrońcę i nic nie utrudniaj a co najważniejsze nie zmyślaj. Masz nauczkę na 2 raz.

Ktoś zrobi ?

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...