Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Ezreal

Pawci0462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam robić Ezreala pod AD, bo pod to się bardziej opłaca. Jeżeli chodzi o build - ten chyba będzie w miare:

Buty Berserkera -> Ostrze Nieskończoności -> Widmowy Tancerz -> Krwiopijca -> Trinity Force -> coś na przertwanie (w zależności od przeciwników)

lub

Buty Berserkera -> Trinity Foce -> Ostrze Nieskończoności -> Widmowy Tancerz/Krwiopijca -> Widmowy Tancerz/Krwiopijca -> coś na przetrwanie

Wróciłem ;]

Opublikowano

Pod ad dobry, ale pod ap lepszy. Bulidu jakiegoś dziwnego nie mam, buty maga (+20pkt do przebicia odponości), rabadon, wykradacz dusz Deij'e (lub podobnie z tym Deij'e 1250 gold), berło otchłani i coś na przetrwanie.

Opublikowano

Build pod ap to raczej pod zabawe

Core u eza to szybkie trinity ,no chyba ze jak normalnego ad carry chcesz zrobic to rush vamp sceptera i ie +pd.Ale polecam z zaczeciem od trinity, ez bazuje na bardzo mocnym early i mid game ,praktycznie dominuje swoja linie jesli sie trafia z Q i umiejetnie operuje Blinkiem

Opublikowano

ja zawsze robie taki i dobrze idzie, ani many nie brakuje a dmg dobre zarówno jak i podstawowy atak i skille.

ostrze dorana > jonki > manumae ( czy jakoś tak, zmienia % many w dmg ) > trinity > krwio > phantom > sprzedajemy ostrze, kupujemy infinity.

Opublikowano

Powiem wam tak, grałem dzisiaj 1 raz ezkiem, (mam level 23 więc już przeciwnicy mocniejsi troche) i staty 19/4/17 ( o.O) mid ownage

build zaczynam tym co daje mane to niebieskie ^ ^ 2 poty czerw, potem robie sheena(Niebieski miecz od mocy trójcy) pod mocniejsze Q, berseraki, trinity(moc trójcy9, infinity(nieskonczonosci), krwiopijec, phantoma(widmowy) i black cleavera( srebrny topór od dmg) :DD Ezreal świetnie współgra z trinity więc radze zrobić to na początku :)

dla mnie jest to chyba najlepszy build na Ezia :D Gram dziś tylko nim i staty 10+/1,2,3/ :P

Opublikowano

Manamune to imo strata kasy ,core to trinity i na late last whisper(chyba ze na waszych 20lvl'ach nie skladaja armora) infinity phantom i blood .Jest kosa na early/mid i late zalezy co juz bedziesz focusowal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...