Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] 5-shot

Antszej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, wytłumaczycie mi co to jest ten 5 shot bo nie ogarniam za bardzo , pamietam ze był niedawno ale zawsze go do konca nieogarnialem ^^

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Zobacz sobie stary tutek o 5-shot:

http://www.mpcforum.pl/topic/485129-tut-5-shot/

Były dwie edycje tego eventu, w pierwszej za kupienie czarnych lub szarych kluczy dostawaliśmy 5-shot case, z której losowało się numerek, jeśli wypełnisz tablicę w pionie/poziomie/na ukos, to wygrasz nagrodę przypisaną do ułożenia cyfr, druga edycja była o wiele gorsza, gorsze nagrody, dostawało się je na krótszy okres czasu niż w 1 edycji tego eventu, i na dodatek żeby zdobyć 5-shot case, to trzeba było robić Daily Jobs, a nie tak jak w pierwszej edycji kupując klucze, dziennie można było dostać ok. 4-5 5-shot cases, przez co wiele osób miało duże trudności z zapełnieniem całej tablicy, bo wylosowane numerki często się powtarzały.

Bywalec
Opublikowano

1 5-shoot był bardzo fajny a szczególnie scorpion's pp-19 mod na 90 dni :D

2 5-shoot mi się nie podbał ;/

Mam nadzieję ze nastepnym razem będzie warty wydania tych nx

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

1 5-shoot był bardzo fajny a szczególnie scorpion's pp-19 mod na 90 dni :D

2 5-shoot mi się nie podbał ;/

Mam nadzieję ze nastepnym razem będzie warty wydania tych nx

a to na niego trz3ba jeszcze bulić??

18706.png

33809.png

33976.png

20268.png

33871.png

5407.jpg

36.gif

Bywalec
Opublikowano

Za czarne skrzynki się buliło.

A z czarnych skrzynek wypada "to coś" co nie losuje liczb od 1 do 60 tylko między tymi liczbami co masz.

A jeśli kupisz szare lub dostaniesz "to coś" z innego źródła to loszuje liczby od 1 do 60

Przez "to coś" rozumiem to co wypada i losuje nunmerki nia 5-shoot

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...