Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]PandoraMT2 - Wywalanie

qpa08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem, często mnie wywala z Pandory. Serwer jest zapchany i ciągle kicka. To nie problem mojego neta(250 mb/s) ani mojego kompa(mam lepszego procka i podobny ram co ich serwer -,-), więc nie wiem o co chodzi:/ Ma ktoś jakiś pomysł, co zrobić żeby nie wywalało? Czasami nawet nie mogę się zalogować przez 5 minut:(( Polecą 5 i + za pomoc.

Opublikowano

Nie gram.

tak więc to wina maszyny, ich licznik jest co prawda podkręcony, ale i tak gra tam około 2k graczy - więc ich maszyna po prostu nie "ogarnia" takiej ilości zalogowanych graczy.

Opublikowano

tak więc to wina maszyny, ich licznik jest co prawda podkręcony, ale i tak gra tam około 2k graczy - więc ich maszyna po prostu nie "ogarnia" takiej ilości zalogowanych graczy.

Sam jesteś podkrecony.

Na pandorze na ch1 jest z 2k luda w m1,

na ch2/3/4/5 w m1 jest po 20 sklepow+,do tego ci co expia.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

2k luda? weź... błagam... 2k luda na jednym ch to by się kurwa przejść nie dało w m1! maks 200-300 osob w jednym m1... do tego z 50 expiacych bo tnie strasznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...