Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z Battlefield 2.

KubeK_69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w tytule, mam problem z grą Batlefield 2. A mianowicie:

- Zobaczyłem różnorodność tej gry, i postanowiłem ją przetestować. A więc pobrałem wersję Demo Battlefield 2 zainstalowałem i pojawia mi się czarny ekran na cały monitor (wyświetlacz) i później mniejszy czarny ekranik. I się wyłącza gra. I dalej nic. Jeżeli to pomoże to mam dość słaby komputer ( przeznaczony tylko do internetu gg itp...) Więc ma on 512 ram 1.79 ghz. O jakieś inne informacje piszcie tu. Więc jeżeli nikt nie wie co z tym zrobić, prosił bym o podanie linku do pobrania wersji demo Battlefield 2. Dziękuje, proszę o pomoc :)

Opublikowano

Możliwe jest to że komputer wykrył iż gra ma za duże wymagania i automatycznie ją wyłącza lub pobrałaś jakieś uszkodzone demo.

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Raczej ja Ci nie podam bo demka nie mam ;) ale poszukaj sam, polecam do tego Google.pl :D

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Mam teraz inny problem, znalazłem płytę z Demo Battlefield 2. Zainstalowałem u mojego brata na komputerze bo u mnie nie działa CD - RAM. Zainstalowałem, działa wszystko ok. Więc wziąłem grę, przeniosłem na peint - drive (nie wiem jak to się pisze :D) i przeniosłem na mój komputer, i tak jak wyżej, czarny ekran i się wyłącza ;/ Pomóżcie. :)

Opublikowano

Więc tak:

Wymagania spełniasz minimalne.. Ale możliwe, że jednak nie zagrasz :/

Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej. Powyłączaj wszystkie programy działające w tle (gg, skype itp.)

Zerknij na te tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/555679-info-zanim-napiszesz-w-battlefield/

http://www.mpcforum.pl/topic/409743-tut-masz-lagi-w-bf-przyspiesz-komputer/

Jeżeli nic nie pomoże - trzeba będzie wymienić komputer/ jego części.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...