Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś na poważnie - czyli szukam klanu

lonyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Wiem, że jest taki temat jak "Szukasz przyjaciół do gry..." sratatata. Nikt tam nawet nie spojrzy na to co piszę. Bądźmy szczerzy. Więc, szukam klanu - coś na poważnie, z np. zmianą nicku na przedrostek klanu [domyślnie], własnym serwerem głosowym, granie bez spiny, konta 30 lvl'owe na serwerze West - zachodnim - oraz treningi i wspólne granie gier rankingowych jak i normalnych. Zależy mi również na meczach przeciwko innym klanom oraz branie udziału w turniejach.. Już nudzi mi się nawalanie na normalach i karanie różnych graczy. Co mogę wam zaoferować.

• 30 lvl na serwerze West [650 wygranych normalnych]
  • staż 1 rok i 2 miesiące. Pierwszy raz w grze - 2009r. ale skończyłem na rok z grą.
  • dobry poziom gry
  • świetny kontakt
  • częste granie oraz zaangażowanie
  • przez całe życie - 3-4 razy penta killl [może więcej ale nie chce wyolbrzymić tej o to liczby]
  • wiek 15 lat - głosik na 18 [słowa innych]
  • 2 strony run - +35 ap - +25 ad
  • kultura, ortografia, dobra znajomość angielskiego [jeżeli potrzebne]
  • około 45 championów i około 20 skórek [zbędne]
  • sukcesy?: 2 miejsce w turnieju MPC FORUM.

Prosiłbym administratorów jak i moderatorów o nie kasowanie bądź zamykanie tego tematu. Chcę żeby był zauważalny bardzo mi zależy na tym, dużo włożyłem czasu na pisanie posta. Dziękuję i pozdrawiam. Modlę się żeby ktoś się znalazł, aby ten temat nie zszedł do podziemia. Krytyka dozwolona ale inteligentna, bo nie chcę tu zacofanych dzieciaków.

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...