Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Saints Row: The Third

adzio19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa gry: Saints Row: The Third

Gra oryginalna: Tak

Paramenty komputera:

- 2gb ram

- NVidia GeForce 8800

- Intel Core 2 Duo E4300

- Win7

Opis swojego problemu: Po wybraniu Direct'a gra się zacina i pokazuje "Program Saints Row: The Third przestał działać". Gdy sprawdzałem spójność pokazało mi się że musze pobrać 83mb (jeden plik). I to się zapentla (Odpalam>Wybieram Direct'a>Zcina>Sprawdzam spójność>Pobiera brakujący plik>i od początku).

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano

pobierz cracka od skidrow albo uruchom jako administrator też mam win 7 ale ultimate i mi płynnie chodzi

albo już wiem : może spróbuj zrobić nowego użytkownika na kompie panel sterowania\konta użytkowników i flirt rodzinny\konta użytkowników i kliknij w zarządaj innym kontem i utwórz nowe konto mi pomogło ale z zapisaniem gry a ci może pomóc w błędzie i na tym nowym koncie spróbuj uruchomić grę

5mvx.jpg

Opublikowano

LOL... Po co mu crack jak ma oryginała na Steamie? (zresztą jak wrzuci cracka to mu sie gra wogole nie odpali bo Steam bedzie chciał pobrac uszkodzone pliki). Jeżeli weryfikacja nie pomaga, usuń wszystko z folderu Steam oprócz Steam.exe oraz folderu 'steamapps', i potem odpal tego 'exeka'. Steam ci sie na nowo pobierze, to często pomaga

Druga sprawa jest taka, że ledwo mieścisz sie w minimalnych wymaganiach gry. To tez moze być przyczyną

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Możesz także zaktualizować stery, jak to nie pomoże pisz.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...