Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahoj szczury lądowe.

Dziś udostępniam darmowy(trial-45 dni) program do seafight który ma na celu zwiększyć zasięg strzału +1 pole.

Na czym to polega.

Jak wiadomo istnieją skrypty na zasieg ale to jest tzw szit, za pomocą mojego programu user będzię mógł oddać strzał z większej (niezauważalnej) odległości.

Krok po kroku:

-Pobieramy plik

-zamykamy przeglądarkę

-uruchamiamy longgun.exe

-Otwieramy przeglądarkę

-logujemy się na swoje konto

-otwieramy mapę morza

-klikamy F5

- po odświeżeniu mapy program zaczyna działać.

Jak go wyłączyć? Robimy logaut , zamykamy przeglądare i logujemy się od nowa.

Plik : Jak każdy cheat zawera w sobie nie szkodliwego virusa , więc na czas pobierania i grania wyłączamy antyV

Wykrywalnośc:

Wątpie czy BP może za to zbanowac konto, jest tyle botów, cheatów , ludzie wysyłają filmy do supprotu i nic graczom nie robią więc moża smiało działąć.

Program przestaje działać po 45 dniach od pierwszego użycia.

Download:

Seafight- program do zasięgu

-.-

Opublikowano

Plik : Jak każdy cheat zawera w sobie nie szkodliwego virusa , więc na czas pobierania i grania wyłączamy antyV

Napisałem,że zawiera wirusa, widziałeś kiedyś czystego cheta?

Czytaj co napisane jest a nie tylko każdy patrzy na download.

Opublikowano

Program zwiększa zasięg pierwszego strzału(+1) czyli mały pixel . Dzięki temu podczas wojny , gracz ma większe szanse. Kiedy tobie świeci ikona strzału , to twojemu przeciwnikowi nie. Podczas wojny jest to nie do zauważenia. Przy tym lepiej wyciąga się na zasięg.

Opublikowano

Program zwiększa zasięg pierwszego strzału(+1) czyli mały pixel . Dzięki temu podczas wojny , gracz ma większe szanse. Kiedy tobie świeci ikona strzału , to twojemu przeciwnikowi nie. Podczas wojny jest to nie do zauważenia. Przy tym lepiej wyciąga się na zasięg.

Mi to nie działa nie da się zainstalować nawet po wyłączeniu przegladarki pokazuje się jakiś błąd / win7

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie pobierajcie tego bo to jest virus ktory wam kompa zniszczy, mi trojan wyskoczyl

hmm a kolego sprawdziłeś? komp ci padł? To po co piszesz głupoty na forum. Odświeżam gdyż sprawdziłęm i myśle ,że podczas wojny jest to dobre bo jak 1 vs 1 to ktoś może nabrać podejrzenia ale supprot i tak g**** robi wiec można używać . Trzeba coś znaleśc na hp ;P

Jeżeli uważasz że moja wypowiedź była:

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Oraz że moje tematy są dobre , jesteś w stanie z nich coś wyczytać oraz ,że pomogły rozwiązać Twój problem to:

Daj tego PLUSA ;)

Niby nic, ale motywuje do dalszej pracy

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja sądze, że korzystanie z cheatów to głupota.

Prawdziwa gra jest tylko wtedy, kiedy grasz nie wykorzystując niedociągnięć w grze itd.

A co do samego pliku; nie ściągać.

Opublikowano

szymon po co wgl tu piszesz powinnes warna dostac to jest forum o cheats wiec nie mozna tu pisac ze cheat sa glupie

wiec wypier.....

scaled.php?server=221&filename=minecrafti.jpg&res=landing

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...