Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Surv] 1.2.3 Polish-life

Ozzex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ: Survivial

Adres IP: mc.polish-life.eu

Status: ok.pngOnlineok.png

informacje.png

Sloty: 50

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

Ozzex

Mikihashi

Rafibloszek

pluginy.png

SimpleBackup

PermissionsEx

WorldEdit

Modifyworld

CommandBook

ChatManager

WorldGuard

Authme

inne.png

TS 3 : ts.polish-life.eu

Chcesz też taką prezentacje ?

http://www.mpcforum.pl/topic/516797-generator-publikacji-serwerow-mc/

1857060941.png

Opublikowano

Witam w imieniu całej administracji, jestem właścicielem tego serwera. Chciałbym zauważyć, że użytkownik kuba404 ma tylko 3 posty, które tak naprawdę nie oddają najmniejszego sensu. Nie podał konkretnych powodów tylko rzucił słowa na wiatr, a śmiem nawet twierdzic że nie przegrał na naszym serwerze nawet 5 minut.

Chce także poinformowac wszystkich graczy, że każda wasza uwagę wnikliwie analizujemy pod każdym względem. Nie ograniczamy się do pewnych schematów. Nasz serwer jest odswiezona wersja e-mimecraft. Także zapraszam wszystkich na serwer.

logo.png

Opublikowano

Ten serwer jest beznadziejny ! Kiedy przy wejściu trzeba wpisać hasło i potwierdzić go to od razu wywala mnie i pisze "Flying is not enablet on this server"

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Witam, server zajebisty atmosfera też ale szkoda że gdy chciałem się skontaktować z Mikim to nie mogłem do niego napisać, więc "zwisperowałem" go a wtedy prawie dostałem bana ;( możecie zrobić coś z pm?

Byłem kiedyś graczem Waszego serwera nick LoL3k/igorDX Pozdrawiam.

Opublikowano

Wlasciciel servera mial juz chyba wszyskie dostepne opcje minecrafta ktore dzialaly max 3 tyg. Sam gralem z nimi chyba na wszyskich ich serverach wiec wiem co mowie. Ostatni server przed tym dzialal 4-5 dni. Wlasciciel sam nie wie czego chce i co chwila zmienia mapy i wszystko restartuje wiec jasli chcesz co tydzien zaczynac od zera to prosze bardzo. Tym bardziej nie polecam kupowania vipa bo to pieniadze wyrzucone w bloto. Pewna czesc jest naprawde spoko i mozna ich bardzo polubic ale na temat tej 2 czesci to szkoda strzepic sobie jezyka bo to tragedia po prostu. Omijajcie ten server szerokim lukiem. Pozdro dla wlasciciela Rafibloszka

Opublikowano

@Frozi

Nie moja wina, frozi że w tym momencie zachowujesz się jak zwykły dzieciak, który z powodu bana wypłakuje się teraz na mpcforum. Znam to z doświadczenia, jakim sam to ująłeś. Ale nie wprowadzaj w ludzi w błąd. Gdyż prowadziłem tylko serwery RPG, a ostatni survival to wyjątkowy nie wypał. Dlatego postanowiliśmy otworzyć całkowicie nowy projekt.

@NightKinght

Powstaje nowa mapa i do tego serwera zostanie założony całkowicie nowy temat gdyż, zamierzamy ponownie zmienić rynek serwerów Minecrafta w Polsce.

Wkrótce będą najbliższe informacje o tym :)

logo.png

Opublikowano

WIec sam przyznales racje ze co chwila zmieniacie mapy i jest totalny reset. Bylem u wam modem kiedys a jak robiliscie servy to wam zawsze pomagalem nawet jakbym nie mial miec moda itd. Powod bana jest bezsensowny to po 1 to daltego ze zakolegowalem sie z penwa dziewczyna poznana na ts. WIec dostalem bana na mc i tsa. Zostalem pozbawiony kontaktu z naprawde fajnymi ludzmi ktorych znam juz chyba z 1-2 lata przez to ze ktos tylko czekal az zrobie cos do czego sie mozna przyczepic. wiec dla mnie to jakas chora akcja jest

Opublikowano

Ktos mi zadal dzis pytanie czemu obsmarowalem caly ten server wiec odpowiem. Bylem proszony o odswiezenie tego postu i napisanie jakiegos pozytywnego komentarza jakis czas temu na temat tego servera przez kogos z administracji. Jakbyscie zobaczyli nie ma tu zadnego mojego postu polecajacego ten server bo nie chcialem sie wypowiadac na temat servera co do ktorego sam nie mam przekonania ile bedzie dzialal znajac wczesniejsze poczynania wlasciciela tego serva. Hmm czy ja wiem czy obsmarowalem. Ja po prostu napisalem tak jak bylo przez ten caly czas ktory spedzilem z wami na ts i mc. Co do bana to bana dostalem za to ze moja byla dziewczyna pod wplywem zawisci lub zazdrosci przekonala do tego Rafibloszka ktory jest wlascicielem Ts i MC zeby mnie zbanowal bo mialem dobry kontakt z pewna dziewczyna ktora poznalem na tym wlasie Tsie. No i pewna czas z servera slyszala na moj temat niezliczana liczbe plotek ktore wymysla moja byla dziewczyna (prawdopodobnie moderator na servie). Moim zdaniem to calkowita dziecinada jest. A prosze odswiezylem wam wkoncu temat o co tak mnie prosiliscie. Pozdrawiam MIkihashiego ktory jest naprawde swietnym Administratorem. Jak bedziesz mial Miki wlasny serv to na pewno bede chcial tam grac. Pozdrawiam

Opublikowano

Ktos mi zadal dzis pytanie czemu obsmarowalem caly ten server wiec odpowiem. Bylem proszony o odswiezenie tego postu i napisanie jakiegos pozytywnego komentarza jakis czas temu na temat tego servera przez kogos z administracji. Jakbyscie zobaczyli nie ma tu zadnego mojego postu polecajacego ten server bo nie chcialem sie wypowiadac na temat servera co do ktorego sam nie mam przekonania ile bedzie dzialal znajac wczesniejsze poczynania wlasciciela tego serva. Hmm czy ja wiem czy obsmarowalem. Ja po prostu napisalem tak jak bylo przez ten caly czas ktory spedzilem z wami na ts i mc. Co do bana to bana dostalem za to ze moja byla dziewczyna pod wplywem zawisci lub zazdrosci przekonala do tego Rafibloszka ktory jest wlascicielem Ts i MC zeby mnie zbanowal bo mialem dobry kontakt z pewna dziewczyna ktora poznalem na tym wlasie Tsie. No i pewna czas z servera slyszala na moj temat niezliczana liczbe plotek ktore wymysla moja byla dziewczyna (prawdopodobnie moderator na servie). Moim zdaniem to calkowita dziecinada jest. A prosze odswiezylem wam wkoncu temat o co tak mnie prosiliscie. Pozdrawiam MIkihashiego ktory jest naprawde swietnym Administratorem. Jak bedziesz mial Miki wlasny serv to na pewno bede chcial tam grac. Pozdrawiam

Zostałeś zbanowany z powodu reklamowania innego serwera, o czym zostałeś poinformowany. Twoja była dziewczyna, a właściwie narzeczona nie przyczyniła się do twojego bana na serwerze MC i TS. Sam sobie na niego zapracowałeś chowając itemy po skrzynkach mając operatora i wiecznym kombinowaniem. Na bana pracowałeś od dawna a ja cie kryłam. Nie mniej żalu i nie obwiniaj kogoś jeśli sam sobie jesteś winny.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...