Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak grać teraz w privy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie tak jak w temacie dzisiaj tak sobie pomyślałem że pograł bym sobie w metina na privach różnych ale teraz nie wiem jak grać bo kiedyś było to tak że pobierasz metina 2008 nie patchowanego wklejałeś ikonkę priva do metka i grałeś . A teraz nie wiem jak zrobić żeby pograć . Raz próbowałem pograć na jakichś servach ale nie mogłem włączyć lub mi jakiś błąd wyskakiwał . Proszę o pomoc ponieważ jestem zielony w tych dzisiejszych nowoczesnych sprawach . Z góry dziękuje :)) na odp będzie LIKE !!

Opublikowano

Witajcie tak jak w temacie dzisiaj tak sobie pomyślałem że pograł bym sobie w metina na privach różnych ale teraz nie wiem jak grać bo kiedyś było to tak że pobierasz metina 2008 nie patchowanego wklejałeś ikonkę priva do metka i grałeś . A teraz nie wiem jak zrobić żeby pograć . Raz próbowałem pograć na jakichś servach ale nie mogłem włączyć lub mi jakiś błąd wyskakiwał . Proszę o pomoc ponieważ jestem zielony w tych dzisiejszych nowoczesnych sprawach . Z góry dziękuje :)) na odp będzie LIKE !!

Teraz się w przypadku większości serwerów pobiera ich clienta i się normalnie gra, spolszczenia teraz nie działają, ale kamermod nadal działa.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Nadal tak się gra. Tylko że "teraz" niektóre servy działają na metku 2010. Czyli że do niepatchowanego metka 2010 wklejasz spol, czy tam launchera albo się pobiera normalnie klienta.

Opublikowano

Pomogę Ci w prosty sposób.

1. Wchodzisz na stronę priva np. Pandoramt2(kropka)pl

2. Rejestrujesz się.

3.Pobierasz Clienta

4. Naciskasz Ikonkę "Pandoramt2"

5. Aktualizuje ci się Client

6. Graj do woli :)

Myślę że pomogłem.

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Pobierz KamerMod i ciesz się listą 46 serwerów, osobiście rzadko pobieram pełne wersje klientów, ponieważ nowe serwery to kwestia 2 dni i padają, aczkolwiek nie wszystkie.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Pobierz KamerMod i ciesz się listą 46 serwerów, osobiście rzadko pobieram pełne wersje klientów, ponieważ nowe serwery to kwestia 2 dni i padają, aczkolwiek nie wszystkie.

Nie na każdym privie działa kamermod oraz często na serwerze są nowe mapy/bronie/zbroje etc i na kamerze ich nie widać.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Najlepiej jest ściągnąć clienta chyba ze masz radiówke to najpierw sprawdzić go dowiedzieć sie czy sie opłaca na nim grac i dopiero sciagnac clienta

1.rejestracja.

2.client.

3.zaloguj sie do gry.

4.graj do woli.

Opublikowano

Ja polecam ściągasz metin2 moda ( na stronie metin2mod.tk) tam w inne masz klienta , też go ściągasz i wypakowujesz , instalujesz w nim moda i cieszysz się do woli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...