Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]WR Promocode Generator

skrobi021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm pobralem cos w tym stylu jakis czas temu tylko generator premek konta mi nie okradli ani nic ale premki tez nie bylo takze nie dziala ale keylogerem tez nie bylo a to przetestuje potem na lapku to ci powiem czy to dziala ;p ale mozliwe ze jak sciagniesz i to bedzie w paczce to bedziesz mial haslo do paczki i generator do tego hasla za ktory sie juz placi takze nie polecam takiego czegos bo jak zaplacisz i nie zadziala to bedzie troche lipa . mam racje?

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

Działa... mam promcode na javelina... zrobiłem reklame Chcesz wygrac ipada.... a potem wysyłasz stop tak... Like.

1- Na zmienionym proxy są tez reklamy... ale idzie je wbic...;d

Opublikowano

przecież typ zarabia na tym ze to pobieracie zwykły fake...

wejdźcie w link do download i na gorze strony na home i was przeżuci na firecasch

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

No to mógłby ktoś wrzucic na speedyshare lub na inny darmowy hosting??

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

tak jak kilka kolegow up podzielcie sie z innymi ;d bo ja kombinowalem i gowno zciagnalem nawet sie zarejestrowalem na tej stronie i nic ;d

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

Wy jestescie chyba stuknieci..

podczas zakupu promocodu system z gamefirst generuje kod to nie jest tak że wy sobie tam losujecie i macie jakies kokosy z nieba.

Fake i tyle. Gdyby była jakaś możliwosc wygenerowania dzialajacego kodu gamefirst uporało by się z tym w kilka dni. To są pieniądze i nie małe.

A koledzy twierdzący że to działa robią to tylko po to aby.

1. Wkrecic was i nakrecac was na te bujdy. Lub

2. Dodac wlasny plik z KL i was wydoic z kont.

3. To takie same dzieci jak wy i robią sb zwyczajnie jaja.

Opublikowano

sasha jezeli uwazasz ze jestem dzieckiem to sie troche pomyliles a po drugie czysto logicznie myslac masa ludzi ma juz wygenerowane promocody ale jeszcze nie uzyte wiec ten generator czy dziala czy nie bo nie wiem moze miec traf i wygenerowac takie promo jakies osoby z usa np. pomysl sam ;d a czy nigdy nie doladowales sobie konta w komorce fartem?? ja doladowalem wiec nie podchodze do tego tak sceptycznie jak ty ;d

1322392946-U421083.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...