Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World-Of-Silenius

xdfeel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

World-Of-Silenius , serwer RP wyróżniający się od innych m.in. bardzo rozbudowaną fabułą, ciągle pogłębianą przez administrację oraz was, graczy. Co to oznacza w praktyce?

To, że prawie każda wasza decyzja, każde wasze serwerowe życie ma wpływ na rozwój i kierunek w jakim idzie całe cesarstwo ale i fabuła, na której serwer się opiera.

Nie musisz być Moderatorem ani Administratorem by wpłynąć na kształt świata, w którym żyjesz. Jak w prawdziwym świecie, niektórzy przyczyniają się do tego bardziej, inni mniej ale w gruncie rzeczy każdy ma jakiś wpływ na świat, w którym żyje. Żadna decyzja nie zostaje obojętna dla ludzi Cię otaczających.

Elementy wyróżniające Heaven pojawiają się na samym początku rozgrywki, kiedy to po wejściu do gry pojawiasz się w nieoczekiwanym miejscu, nie ma tutaj prostego systemu respawnów. Od samego początku jesteś delikatnie wprowadzany w realia świata. Quest, który rozpoczyna rozgrywkę jest swoistym wprowadzeniem ale i zarazem testem, z którym niedoświadczeni gracze mogą mieć trudności. Tak, World-Of-Silenius jest skierowany do graczy dojrzałych, mających już obeznanie zarówno w świecie Minecrafta jak i samego systemu rozgrywki. Nie oznacza to oczywiście, że wszyscy nowi gracze muszą się od razu pożegnać z graniem u nas. Każdy dostaje swoją szansę i każdy może sprawdzić swoje umiejętności.

Po pomyślnym ukończeniu kampanii startowej (tak jest nazywany cały rytuał spawnu, dla zainteresowanych dodam, iż można go ukończyć na kilka sposobów) dostajemy się do lokacji z regulaminem, następnie do pomieszczenia zwanego URL (Urząd Rejestracji Ludności), w którym to zagadujemy do NPC, który reprezentuje wybrane przez nas miasto. NPC przypisze Cię do miasta i od tego momentu stajesz się jego obywatelem. Pojawiasz się w swoim mieście.

Zaczynasz jako Plebs, najniższa grupa społeczna w naszym uniwersum. Należąc do tej grupy nie masz do wyboru zbyt dużej ilości questów, a te obecne nieznacznie Cię wzbogacą. To, w jaki sposób uda Ci się awansować, czy to przez pracę u kupca, czy przez samodzielną pracę i handel uliczny, to już zależy od Twojej pomysłowości.

Jak widać, każdy ma szansę stania się kimś więcej niż zwykłym szarakiem, żerującym i atakującym innych szaraków.

Chcesz zaznać czegoś innego? Chcesz poznać barwny świat, o którym mógłbyś rozmawiać godzinami i razem ze znajomymi (bądź też bez) snuć teorie na temat istoty Legionu? Chcesz poczuć się częścią wielkiej społeczności i mieć wpływ na rozwój uniwersum, przy tym dobrze się bawić?

Zapraszamy.

Hamachi:

Id:chodak23

Hasło:brak

Ip5.90.47.203

Serwer niedługo dedyk :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie, nie polecam, admin mnie zabil bo wszedlem na jego teren, dal ban, zabil.

MAdry naprawde byl, zabezpieczyl drzwi, ale ja sobie plotkiem przeszedlem, bo mysli ze jestesmy tacy glupi jak on.

luq7n.png

Opublikowano

chciałbym powiedzieć że dokonano plagiatu, użytkownik xdfeel dokonał plagiatu istniejącego już servera podając inne sieci i nie zmienił ip

server o nazwie World-of-Silenius już istnieje i należy do mnie, a ja nie udzieliłem zgody na kopiowanie, wszystkie prawa zastrzeżone do tej nazwy i sieci oto link do mojego starego tematu z moim serverem jest starszy od tego o wiele co świadczy o tym że użytkownik xdfell dokonał plagiatu

oto temat: http://www.mpcforum.pl/topic/549642-adventuresurvivalhamachi-zapraszam/page__p__3925736#entry3925736

w nazwie nie ma World-of-Silenius ale w temacie są wyraźnie napisane sieci moje a jaka sieć taka nazwa oczywiste

sprawę zgłoszę do administracji i temat do archiwum

edytuję gdyż chciałem dodać też starszy temat mojego kuzyna, kuzynowi zezwoliłem na kopiowanie zezwoliłem na kopiowanie tylko 1 osobie właśnie kuzynowi oto link do tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/519292-rpsvpvphamachi-world-of-silenius-zapraszamy/page__p__3693184#entry3693184

ten temat na górze mojego kuzyna jest wyraźnie w nim napisane World-of-Silenius, i temat oryginalny jest z 31 grudnia roku 2011

a ten plagiat jest z 11 marca 2012

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...