Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zakonczenie Mass Effect 3

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Siemka mam pytanie dla ludzie którzy grali w Mass Effecta 3. Czy jest jakaś możliwość żeby skończyć grę w sposób taki żeby Shepard nie zginął ( w sposób szczęśliwy) ?

I jeszcze jedno co z Jokerem jak widzieliście na zakończeniu gry , jak Joker bedąc na Normandi próbował się uratować uciekając przed falą wybuchu. Niestety nie udało mu się i rozbił się na jakiejś planecie następnie zaczęły się otwierać drzwi i koniec nie wiemy co dalej. Wiemy tylko tyle , że na statku na pewno ktoś przeżył.

Myślałem , że zakończenie wszystko wyjaśni , jednak daje tylko więcej do myślenia.

Tutaj piszą http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2012/10/jak-uzyskac-najlepsze-zakonczenie-w-mass-effect-3 że najlepsze zakonczenie otrzymamy po zapełnieniu paska "Effective Military Strengt", który napełniamy zbierając zasoby wojenne w trybie dla pojedynczego gracza." Pytanie czy to prawda i czy opłaca się starać żeby zapełnić ten pasek .

Opublikowano

Może kurwa byś nie spoilerował i ukrył te informacje o zakończeniu gry? Dużej liczbie osób popsujesz przyjemność z przechodzenia, skoro będą znali zakończenie... Idiota.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość kamil40013
Opublikowano

Pytanie było dla ludzi którzy grali w ME 3 a nie do ludzi którzy w to nie grali więc zaraz po przeczytaniu 1 zdania powinienieś wyjść z tego tematu.

Opublikowano

KURWA DZIĘKI ZA ZASPOILEROWANIE KURWA. Teraz nie opłaca mi się jutro jej kupować. DZIEKI KURWA...

Prawda, że ze spoilerem trochę chujnia, ale tutaj już chyba przesadzasz.

Opublikowano

Pytanie było dla ludzi którzy grali w ME 3 a nie do ludzi którzy w to nie grali więc zaraz po przeczytaniu 1 zdania powinienieś wyjść z tego tematu.

Żeby nie było zamieszania mogłeś napisać w nazwie tematu, że zawiera spoilery.

Opublikowano

Wiesz, że jak się czyta, to nie czyta się zdania po literce, nie patrząc na inne tylko ogarnia wszystko co jest napisane? Nie da się wejść tutaj i nie zauważyć spoilera. Zjebałeś wielu ludziom radość z poznawania fabuły gry. Idiota x2. Weź to w spoiler i daj jakieś ostrzeżenie o spoilerach.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Chyba przeginacie nazywając go idiotą.

Po pierwsze w nazwie tematu ewidentnie napisane jest "Zakończenie Mass Effect 3", więc każdy zdroworozumujący człowiek zorientuje się, że zapewne w środku będą się znajdowały informacje o zakończeniu MS3 i jeśli zależy mu na samodzielnym odkrywaniu fabuły ominie ten temat z daleka.

Po drugie pozdrawiam, elko.

Za wysoka.

Opublikowano

Tak czy siak powinien wstawić informację o spoilerach i zdania z fabułą wziąć w spoiler.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Gość kamil40013
Opublikowano

UFFF, uniknałem spoilera...

TOPIC

Da się, moj kolega ma sheparda, który przeżył.

A wiesz jak to zrobić żeby Shepard przeżył ? Bo z informacji które dotychczas czytałem to wiem , że są 3 zakończenia które różnią się szczegółami a Shepard i tak nie żyje.

EDIT:

http://www.youtube.c...h?v=DPhWndG6EIY

To jest najlepsze zakończenie ale Shepard nie żyje.

Właśnie oglądałęm na youtube zakończenia tej gry. Są 4 zakończenia ale Shepard i tak ginie.

1. Czerwone http://www.youtube.c...h?v=DPhWndG6EIY

2.Pomarańczowe

3. Zielone

4.Niebieskie

Czerwone i pomarańczowe są podobne ale jak zrobicie pause w tym samym momencie to zobaczycie różnice. Chociaż w plikach gry w filmach są tylko 3 filmy z zakończeniem Czerwony, Niebieski, Zielony A pomarańczowego nie ma ale na youtube jest film z pomarańczowym. Być może to jest gdzieś w plikach głębiej ukryte (te pomarańczowe zakończenie). Albo po prostu to są te same zakończenia tylko , że coś się z kolorami zbugowało.Bo podobno miały być tylko 3 zakończenia nie miało być pomerańczowego a skąd się wzięło to nie wiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...