Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Karta pamięci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z moją kartą pamięci kiedy próbuje na nią wejść na mojej noki N70 wyświetla mi się że jest uszkodzona i mam ją z formatować to ją formatuje i dalej to samo a kiedy wkładam ją do czytnika kart pamięci to na kompie wszystko dobrze próbowałem też zmienić system plików z FAT na FAT32 ale wtedy wgl nie wykrywało mi jej więc cofnąłem się do FAT.

HELP ME!

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Być może to coś z twoim czytnikiem kart pamięci, lub z nią samą.

Niektóre komputery nie czytają niektórych kart pamięci, na przykład mój czyta wszystkie oprócz miniSD i MMC.

cmpunkkn.jpg

| members. |

Opublikowano

Właśnie, masz czytnik kart bezpośrednio w komputerze, czy wkładasz kartę pamięci do modemu typu USB, np. Cyfrowgo Polsatu albo Play Online ?

cmpunkkn.jpg

| members. |

Opublikowano

Winna czytnika na pewno też tak miałem.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Ale na początku w telefonie mi działała a jak mi się rozładował i włączyłem go dopiero 3 godziny później to już nie działała karta na fonie, a w kompie mi normalnie działa mam adapter do różnych kart pamięci, a moja pojemność karty to 1 GB a nazwa karty to SD.

1377531174-U173186.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro telefon jej nie widzi, sprobuj na komputerze przeformatowac ja na FAT programem HP USB Format tool. Wybierz calkowite formatowanie (nie szybkie). Jak to nie ruszy to prawdopodobnie nie bedzie ona dzialala w telefonie. Niestety, dzieje sie tak bardzo rzadko, ale u ciebie jednak sie to stalo. Zapewne z powody karty noname (chinska).

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...