Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dected] [03.03.2012] xx120xx D3D *Updated* (Added "Nade Rapid Fire (no crash with nades)" )

iLoveLive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319585421-U316606.png

xx120xx D3D *Updated*

1319585492-U316606.png

Today i release my new hack for Warrock .

Yesterday evening i finished my new function "Nade Rapid Fire" .

How that works ? looks unter the screen smile.gif

(od autora)

1319585534-U316606.png

8guJmu.png

1319585591-U316606.png

Win7 64 bit

1319585614-U316606.png

Only .DLL !

1319585635-U316606.png

Proszę kogoś o ściągnięcie tego pliku i wrzucenie na inny Hosting . Oczywiście LIKE IT

:) Mi się coś z Mozillą dzieje ...

Zbieram LIKE !

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

@Up. Możliwe ja też tak czasami mam przy innych opcjach . Pokombinuj i zobacz czy już crash nie ma .

o.O

Opublikowano

I znowu muszę poprawiać, za każdym razem jak dajesz nowy download to musisz dodać do niego scan, a nie, że zmieniłeś download, a scan nie. Kolejny raz to widzę i znowu powtarzam. Proszę moda o usunięcie downloadu i scana.

@Down nie obrażaj mnie, bo zwracam ci uwagę jak byś nie zauważył, a dla mnie nie ważne są posty, bo jakoś za często nie piszę i nie ma mnie w topce już od kilku miesięcy. Jak byś nie robił błędów to bym ci nie zwracał uwagi, a już ci kiedyś zwracałem w jednym, to teraz, żebyś zapamiętał napisałem w każdym w którym masz ten błąd.

@2Down nie obrażaj mnie, bo jak byś nie zauważył powagi sytuacji to przez zły scan może dojść do błędu w a hacku może być KeyLogger :/ a więc sie nie czepiajcie tylko zrozumcie, bo już mu zwracałem kiedyś uwagę, ale nie dotarło.

I nie mów, że wrzuca mi hacki pod samą dupę, bo sam piszę hacki i właśnie kończę pisać nową bazę i większość hacków z forum się schowają. Mam już niemal wszystko nawet ESP już mi wychodzi.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Już wypierdalaj nie spamuj w każdej prezentacji mam zamiar to zmienić bo Epean mi tak powiedział więc morda i nie nabijaj postów tymi samymi zdaniami .

o.O

Opublikowano

I znowu muszę poprawiać, za każdym razem jak dajesz nowy download to musisz dodać do niego scan, a nie, że zmieniłeś download, a scan nie. Kolejny raz to widzę i znowu powtarzam. Proszę moda o usunięcie downloadu i scana.

Gościu... Weź już naprawdę odczep się od tego gościa... wrzuca ci hacki pod samą dupę i co przy każdym poscie na jego temat masz jakieś wąty... Je*aj się. Myślisz że kidzie jest POSTWRITER i możesz kozaczyć... omg.

Opublikowano

@2UP. Dziękuję.

@Up. Klikasz na Download i jak ci się pokaże strona speed share to klikasz na ten napis hacka .

o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...