Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki telefon?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam do wyboru dwa telefony, a mianowicie:

- Sony Ericsson Live with Walkman

- Htc 7 Mozart

Wiem, że

- sony erricsson jest muzycznym telefonem, ma możliwość robienia zdjęć 3d, aparat 5 mpx, czujnik światła i czujnik zbliżeniowy, ma dość małą matrycę, jest gruby ( 14mm ) i ma małą rozdzielczość ekranu i ma androida

- HTC jest bardziej uniwersalny. Ma aparat 8mpx bez 3d, dużą rozdzielczość ekranu, jest cieńszy o 2mm, ma o 0.7cala większą matrycę i ma o wiele większą rozdzielczość do przeglądania różnych plikówi itp. i to, że ma windows phona

Moim zdaniem android jest bardziej funkcjonalny ( chodzi mi o wybór aplikacji itp. ), a windows phone coraz mniej popularny i nie ma takiej różnorodności. Czy mógłby ktoś mi wypisać + i - wyboru tych 2 systemów / telefonów i ostatecznie pomógł mi wybrać najlepszy ? :P HTC jest o 300zł droższy, ale i tak 2 telefony mogę kupić za 1zł.

Opublikowano

bierz SE live with walkman, ma lepsze komponenty niz htc i zdecydowanie wiecej mozliwosci. Windows phone jest tylko do dzwonienia, smsowania i przegladania internetu...

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Do grzebania lepszy będzie Windows, stabilność i szybkość da Ci Android.

WM ma Office'a, z pełną obsługą edycji dokumentów. W Androidzie masz również Quick Office, do przeglądania plików. Do edycji płatne Documents To Go.

Jeśli chodzi o nawigację, ilość aplikacji dla WM nie ma sobie równych. Nawigacja dla Androida dopiero raczkuje.

Z aparatami w HTC nie masz co wiązać wielkich nadzieji. Zdjęcia będą, wyraźne, ale rewelacji nie oczekuj.

Android wydaje mi się w subiektywnym odczuciu nieco bardziej energooszczędny. Ale na więcej niż dzień na żadnym urządzeniu nie licz.

Są to urządzenia tworzone z myślą o obsłudze internetu. I w porównaniu do WM robią to sporo lepiej.

cmpunkkn.jpg

| members. |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...