Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piłka nożna.

Gość LemoN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej zwracam się do was z pytaniem, a mianowicie czy opłaca się kupywać piłkę ograniczoną cenowo do 60 zł ?. Czy lepiej poczekać i kupić coś droższego ?

Jeśli się opłaca to poproszę linki do konkretnych aukcji na allegro, z piłkami które za taką cenę są wmiarę dobre.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

dla mnie piłkę można kupić w biedronce za 15 zł i tak samo bd mi się grało jak za 200zł. Kup tanio i żeby szybko nie zflaczała to bd dobrze :D

Opublikowano

Właśnie... kup sobie piłkę nike za 40- 60 zł i będzie super, nie wiem po co wydawać na piłkę tyle kasy... chyba że jesteś kolekcjonerem :)

Specjalista
Opublikowano

@juri craft Ciebie pojebało czy co? Piłka z biedronki rozpierdoli sie po maksymalnie 40 min kopania jej. Nie kupuj lekkiej piłki (dętki), bo to nawet nie można nazwać piłką do nogi. Kup taką za 80zł i będzie w sam raz.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

@Roy Zależy kto kopie jak się ma buty z igłami czy coś to 40 kopnięć i flak a ja jest porządna bala z biedronki za 20 zł i użytkuje się ją w sposób do jakiego została stworzona to jest wstanie dorównać takiej za 120 zł

Opublikowano

Tez zależy do czego ta piłka CI potrzebna. Czy na treningi w jakims klubie czy do kopania po asfalcie

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Opublikowano

Kup jakąś do 60 zł.

np. taką:

http://allegro.pl/pilka-nozna-adidas-speedcell-replique-fifa-v42354-i2171646834.html

lub taką:

http://allegro.pl/pilka-nozna-nike-mercurial-veer-sc1610-107-i2170861390.html

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Lepiej kupić tańszą niż droższą ,ponieważ droższa szybciej mi się zniszczyła niż tańsza. radzę tańszą

mca.png

Budowniczy/Użytkownik/Youtuber

Opublikowano

Dla mnie piłka musi dobrze się prowadzić i mieć gąbkę, za 4-6 dych w go sporcie masz tego on chuja, więc wybór należy do Ciebie.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Osobiście polecam Ci Nike Hivis. Użytkuję około miesiąca codziennie po 3h na hali i jestem zadowolony ;d

Opublikowano

Weź tą piłe z mundialu w rpa. Po prostu zajebista, postrach dla bramkarza:d. Esktra sie nia kopie

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Weź tą piłe z mundialu w rpa. Po prostu zajebista, postrach dla bramkarza:d. Esktra sie nia kopie

Jabulani ;)

Ciekawa jaka będzie w praktyce nasza "Tango 12"

@Idz do adidasa i za 60 kupisz już dobrą "gąbkowatą" piłę ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Piłka powyzej 200 zł trzyma lata .

Piłka powyżej 100 zł trzyma rok ( w moim przypadku )

Jeżeli Dasz "Lubie To" Stawiam Piwo

userbar_2.gif

Opublikowano

Ta jest pro :)

http://allegro.pl/pilka-nozna-nike-strike-t90-sc1797-137-najtaniej-i2179718383.html

Polecam ci także replikę TANGO 12 za 80 zł możesz kupić a leci aż miło :)

Opublikowano

Ja mam od kilku lat piłkę nike, nie mam pojęcia jaki model, ale przeżyła już wiele. Kopana po płotach, nie płotach, na ulicy , na boisku i nadal ma się świetnie. Kosztowała chyba 55zł.

Nie ma sensu wydawać więcej na piłkę.

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...