Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zbugowany event

haras04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem zapytać czy u was też czy tylko u mnie występują takie bugi? spotkałem się z dwoma :

1. Wczoraj zrobilem misje odebrałem kluczyk i miałem ich razem 5 bo zbierałem wcześniej . nie otwierałem skrzynek i zagrałem kilka meczy wiecej po czym ku mojemu zdziwieniu w inboxie pojawił się drugi kluczyk więc go aktywowałem i wyskoczył serwer error po czym ten poprzedni kluczyk zniknął i miałem 4 klucze ...

2. przed chwilą zrobiłem misję odebrałem kluczyk <mam tylko 1 bo reszte otworzyłem> , mam poro skrzynek do otierania więc chcę otowrzyc a tu pokazuje że nie mam kluczyka , a kluczyk jest założony w zakładce function normalnie ...

czy miał ktos podobną sytuację?

@ edit dodaje video

bez youtuba

Opublikowano

Ja gram codziennie od początku eventu, i nie miałem takiej sytuacji, pewnie jakiś kolejny bug Nexona, spróbuj zmienić serwa/reloga, jeśli więcej osób to miało, to pewnie już ktoś napisał ticketa do Nexona, że jest taki bug, trzeba czekać do środowej konserwacji, wtedy ew. powinni naprawić.

Opublikowano

Spróbuj ten klucz dezaktywować i ponownie "założyć". Jeśli to nic nie da trzeba czekać :/

Opublikowano

No to jeśli nie da się go zdjąć to jest zbugowany, zapewne już go nie odzyskasz, a stracisz go przy konserwacji lub ci się odbuguje. ;) Wszystko możliwe ;)

Opublikowano

No zrób SS, lub nagraj filmik i im wyślij w tickecie to jak Ci zginie to sa szanse ze Ci oddadzą.. Ja nie mam tego problemu, musisz czekać do konserwacji, lub refresha serverów.. Dziwny ten bug, pierwszy raz z rzędu się z takim przypadkiem spotykam, piszą do mnie ludzie czasami na GG i nikt o coś takiego nie pytał :)

Musisz być cierpliwy, poczekaj i wszystko powinno działać jak należy (obyś nie był stratny te 2+ klucze)

Opublikowano

Siemka Ja Mam małe pyt

Czy sa jakies ograniczenia co do tych czarnych kluczy?

czy robie 50 gier i mam 5 kluczy... i jaki mod zalicza gre np eli 30 killi itd

bez chomików w sygnie

Opublikowano

Siemka Ja Mam małe pyt

Czy sa jakies ograniczenia co do tych czarnych kluczy?

czy robie 50 gier i mam 5 kluczy... i jaki mod zalicza gre np eli 30 killi itd

Dziennie można dostać tylko 1 klucz, zagrasz 10 dowolnych gier i masz, jak dojdzie się w trakcie meczu, to też zaliczy, możliwe że nie zalicza na FT, nie wiem, nie próbowałem sprawdzać, ale raczej zalicza.

Opublikowano

1 dzien - 1 klucz za 10 dowolnych gier.....

odnosnie buga to dzisiaj dostałe kolejnego klucza i sytuacja taka sama .. w inventory 2 klucze załozone a otworzyć nie da rady

bez youtuba

Opublikowano

trzeba otwierac pojedyncza masz jeden klucz otwierasz i tak codzień nie mozna zbierac ;/

sygna2.png
Opublikowano

niby czego ? normalnie można przecież miałem 4 zebrane i je otworzyłem ;) piąty mi znikł a dwa kolejne zbugowane

bez youtuba

Opublikowano

mi dwa w jeden dzień wypadły ale nie sprawdzilem czy jeden jest giftnięty , może tak i nie mam skrzynek to jak coś to napisze ; ))

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Jest event, jeśli zagrasz 10 gier na dowolnych mapach dostaniesz Black HiSec Key. Jest to wszystko w spisie eventów.

Opublikowano

Skąd się bierze te Klucze ?

na jakich mapka one lecą ??

Kluczy się nie dostaje, kupuje się je w grze w Shopie, czarny klucz kosztuje 1100NX, a szary 1900GP.

Teraz jest event, że za zagranie 10 dowolnych meczy dostajemy czarny klucz.

@Piecu szybszy^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...