Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwne lagi

NupBuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co 20-30 sekund mam laga (ping 1000+++)

Wie ktoś co trzeba zrobić?

Na pewno nie wina netu, programy inne mam wyłączone

Internet 6mb gram na EUNE w Polsce oczywiście.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Skoro problem jest z pingiem to jednak raczej to wina netu.

Masz takie skoki tylko w lolu ?

Może masz drugi komputer w domu i gdy ktoś otwiera nową stronę / odświeża to może ping skakać.

Albo coś Ci się w tle pobiera.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jęzli wi-fi to się nie dziw

Dwa wejdz uruchom -> cmd -> ping wp.pl -> i zobacz czy nie masz skoków pingu ;x podaj swojego neta<dostawca> i kompa<karta graficzna ram i procesor>

Opublikowano

jesli masz lagi jak grasz w lola to moz masz tak jak ja ze podczas gry musisz zminimalizowac wcisnac ctrl+alt+delete i wykasowac z procesow lolclijent.exe wtedy lagi znikaja jedynym minusem tego jest ze po skonczonej rozgrywce musisz wlaczac lola od nowa

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...