Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Private Server Warrock!

Jacek6594

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się założyć prywatny server warrocka ? Żebym na przykład grał tylko ja i mój kolega miał admina i wgrywał do is co chciał ? Lub może ma ktoś swój server na którym mógłbym pograć . Wytłumaczycie mi jak zrobić własny ? Nie żeby grało tam tysiące osób tylko 2. Czyli taki zwykły serv tylko mój :) Chciałbym sobie pograć Mając adma ;P

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

po 1...

jest coś takiego jak prywatny serwer... DO KAŻDEJ GRY! (oczywiście gra też musi być na serwerze, bo nie da się zrobić prywatnego serwera do np. pasjansa)

Nie rozumiem dlaczego ludzie zaprzeczają, iż nie można zrobić prywatnego serwera (tylko na własny użytek).

po 2...

Jest to niestety BARDZO trudne.

po 3...

Nie wiem czy powstał już pierwszy w Polsce prywatny serwer. Wiem, ze prace trwają... Zajmują się tym ludzie, którzy bardzo dobrze się na tym znają. Dla zwykłych userów zrobienie takiego serwera chwilowo graniczy z cudem ^^

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

Stworzenie serwera, bez sprzętu, wiedzy, i pieniędzy jest niewykonalne... serwer do wr-a to nie jest jak minecraft czy metin... tutaj trzeba rozbudowanej bazy SQL, plików, wielu godzin programowania, ponieważ warrock wbrew pozorom jest bardzo rozbudowany, a kopiowanie plików od G1 wiąże się z łamaniem prawa. Jeżeli powstanie jakikolwiek serwer to jego czas istnienia będzie bardzoooo krótki... G1 nie da się robić w ch*ja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...