Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lausion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Głupszego pytania chyba nie można zadać. Skąd ktokolwiek ma wiedzieć czy jakikolwiek składnik bota jest wykrywany przez server? Jeden powie, że nigdy nie dostał, a używa 24/7 od 2 lat, inny, że dostał bana po pierwszym użyciu. Jeśli się boicie czegoś tak trywialnego jak ban to nie używajcie botów, proste.

off#

IMHO takie durne pytania powinny być karane warnem. Kurwa, gdziekolwiek, jakikolwiek bot się pojawi to zawsze musi być to idiotyczne pytanie: "czy dostanę bana za używanie?", no kurwa, używasz bota, który nie jest wydany przez twórców gry, ani zatwierdzony przez regulamin. Jeśli Cię złapią to dostaniesz, jeśli nie to nie dostaniesz.

Opublikowano

Dobra, dobra, skończcie polemizować. Ja bym chciał się dowiedzieć czy działa wam opcja z wyszukiwaniem charów z ranka. Wszystko było by pięknie z SAAMem gdyby nie ten mankament. Nie pytajcie się mnie czy zrobiłem to, czy tamto, bo saam działa i jakbym nie wydziwiał i tak działa BTW wasze instrukcje typu, napierw saam, później login, albo odwrotnie są o kant dupy rozbić bo jak już pisałem, mogę wydziwiać a bot i tak działa.

Opublikowano

Skąd można dowiedzieć się jakie IP mają poszczególne serwery? Np serwer 2.co.uk

Jest taki addon do Firefox'a 
https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/flagfox/

. Jest on rozszerzeniem, które wyświetla ikonę flagi oznaczającą bieżącą fizyczną lokalizację serwera strony. Czyli prościej mówiąc pokaże ci ip stron które odwiedzasz. Ja z niego korzystam i przydał się nie raz, nie dwa :)

Opublikowano

Od pewnego czsu nie działa mi saam zapora wyłączona jest możliwość, że przyczyną jest włączony avast?Niby zaczyna uzupełniać klaser ale nie wyskakuja % i 000/1700 ...

Opublikowano

Od pewnego czsu nie działa mi saam zapora wyłączona jest możliwość, że przyczyną jest włączony avast?Niby zaczyna uzupełniać klaser ale nie wyskakuja % i 000/1700 ...

Mam ten sam problem, bot działał cały czas bardzo dobrze i nagle przestał, mimo otwartej zapory i przesyłania danych.

Też tak macie?

Opublikowano

U mnie SAAM nie działa na s17, ale zastanawiam się , czy przyczyną nie jest to, że s17 ma takie samo IP jak s4 . Może przez to SAAM głupieje :(

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

jakiś bubel i tyle, walczyłem ze 2 godziny z tym dziadostwem, a i tak nie ruszyło.

jakis czas po starcie s16 saam przestal dzialac. niby wszystko ok, ale nie wczytuje % klasera. sf walczylo z saamem i mozna bylo dostac bana wiec uwazam, ze zablokowali port przez ktory dzialal saam. Dziwne ze na zadnym forum nie mozna znalezc tematu ze nie dziala i ze nikt z tym nic nie robi, nawet tworca. na stronie sfbot jest forum i tam byly one udostepniane ale teraz cisza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...