Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iCraft [1.2.3][SURVIVAL][No-Premium][24/h][Frakcje!]

Mitschi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eee, syfiaste. Jakaś Ciota lata sobie na Flyhacku, Admin mówi, że ma "logi" jak zabijam na 2 hity z drewnianego miecza (hah)

Wow

6.jpg

"Ucieczka może być czasem dowodem wielkiej odwagi.

Romuald Cabaj "

Kliknij To nic nie kosztuje

http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Na Flyhacku? nikt nie lata na flyhacku, bo jest on zablokowany.

Z logami żartowałem.

Ogarnij kolego.

Zablokowany ?

Dobrze przetestujmy...

A z logami to tylko się ośmieszyłeś a nie żartowałeś...

Ps. Nie jestem Twoim kolegą fajfusie ...

No cóż i jak mówiłem biedaczek NoCheat zainstalować nie umie :(

6.jpg

Romuald Cabaj "

Opublikowano

Ehh, Sprawdz dobrze, pokaz jakis screen, a nie mowisz ze NoCheat nie potrafie zainstalowac.

Od samego wejscia na serwer lamiles, proszac o Moda, nie wiem co ty chcesz pokazac piszac te komentarze.

Wiesz, dziwne jest to, ze gdy probowales uzyc Flyhacka, od razu cie wywalalo :) no ale coz...

Wlasnie przez takich ludzi, niedlugo powstanie WL :)

Zapraszam wszystkich na server :)

Opublikowano

Ehh, Sprawdz dobrze, pokaz jakis screen, a nie mowisz ze NoCheat nie potrafie zainstalowac.

Od samego wejscia na serwer lamiles, proszac o Moda, nie wiem co ty chcesz pokazac piszac te komentarze.

Wiesz, dziwne jest to, ze gdy probowales uzyc Flyhacka, od razu cie wywalalo :) no ale coz...

Wlasnie przez takich ludzi, niedlugo powstanie WL :)

Zapraszam wszystkich na server :)

Mógłbym zrobić filmik, screena lecz dla idi... (nie ważne) nie będę się wysilał bo i tak zostaniesz przy swoim.

No cóż dobrze wiemy, że zainstalować głupiego pluginu NoCheat nie umiesz...

@Up Nawet uzasadnić nie umiesz :(

6.jpg

Romuald Cabaj "

Opublikowano

UP@

Hah, zapraszamy na server, jestem bardzo ciekawy czy uda ci się użyć flyhacka :) wątpie...

No ale jednak dzieci się zdażają, moda nie dostał to hejtuje :) "hejtować to możesz swoją starą".

Nie mam zamiaru więcej Ci odpowiadać, był to mój ostatni post w twoją stronę.

A więc tak jak powiedziałem wyżej:

Zapraszamy na Server :)

Opublikowano

ODŚWIEŻAM!

Niedługo server przejdzie znaczne modyfikacje! więcej informacji będzie zawarte w prezentacji!

Już wkrótce! czekajcie! Server doczeka się też forum!

Wyłapaliśmy wszystkie błedy, które dotychczas ciążyły na iCraft oraz wasze sugestie! Będą znaczne zmiany!

Wszystkie pluginy przejdą modyfikacje.

Na serverze jest też ekipa stałych graczy, szukamy więcej osób i wtedy zostanie uruchomiona WHITE LISTA!

ZAPRASZAMY!

Opublikowano

Ściągnięta? może, powiem szczerze, że nawet nie szukałem czy jakieś servery miały taką nazwę.

Kiedyś miałem kilka serverów pod tą nazwą.

W czym widzisz problem?

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem, nazwę wymyśliłem, nie moja wina, ze ktoś użył ją wcześniej. Fakt, mogłem sprawdzić, ale chyba nikt nie zastrzegł praw autorskich co do nazwy więc czepiasz się bez sensu ;)

Zapraszam na server :)

Opublikowano

ODŚWIEŻAM@

A więc, nadszedł czas aktualizacji!

Wraz z administracją, na prośbę graczy postanowiliśmy, że zmienimy typ servera. Z full Survival, server zostaje zmieniony na FB/Surv.

A więc już wyjaśniam, pierwsza dzialka 5x5 jest darmowa, dzialki dla rang Vip są o wiele większe - 15x15.

Działki można wykupywać, jeżeli posiadasz działkę 5x5 i chciałbyś ją powiększyć, a na około są inne wolne działki, możesz je wykupić.

Dodatkowa działka kosztuje 1000$.

Pieniądze zarabiamy poprzez zabijanie potworów. Dawniej, przed aktualizacją z mobów wypadało od 0-80$ teraz to zmniejszyliśmy to 0-10$ w zależności od typu potwora. Oczywiście stany kont zostały wyzerowane, i ustawione na kwotę początkową 10$.

Na serverze jest też plugin iConomyChestShop, więc dozwolone jest tworzenie sklepów.

Działki są tylko po to, aby schować swoje najważniejsze przedmioty, i mieć gdzie "spać", wychodząc za miasto możemy zbudować swoją twierdzę, i podbijać inne gildie. Jest to możliwe dzięki pluginowi Fractions.

iCraft wzbogacił się też o falsebook, więc można tworzyć ciekawe konstrukcje.

Wszystkich naprawdę zapraszam na server.

Ah, proszę, aby każdy kto dopiero 1 raz się rejestruje na serverze, o przelogowanie, gdyż gdy tego nie zrobicie, pójdziecie zbierać itmki i dopiero w tedy przelogujecie to itemki znikną. Tymczasowo taki bug się zrobił, ale aktualnie to naprawiamy.

ZAPRASZAMY!

s45.csrv.pl:33023

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...