Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Shaco AP

loleq2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Grałem dzisiaj an 3on3 z Shaco, który kupował przedmioty pod AP. Mając na 12 lvl Kapelusz Rabadona i coś jeszcze, zadawał 700 dmg z Zatrutej Kosy. Statystyki na 18 lvl http://imageshack.us...s/51/loluz.png/ . Zadawał wtedy tyle samo dmg z Kosy przy lepszych przedmiotach. Dziwne jest to, że miał okolo 470 AP przy takich przedmiotach. Miał niebieskie runy, który dodają moc umiejętności co poziom.

Po jakimś czasie miał ok. 370 AP przy takich samych przedmiotach o_O. Zastanawia mnie to, jak mógł wycisnąć tyle dmg AP oraz AD.

Był też Trynd, który zadawał na 1 lvl obrażenia z krytyka +200. Miał 18 lvl konta.

Opublikowano

Z tymi itemami shaco to jest możliwe, a co do tryndy to może runki crit dmg, masterki, armor pene - też tak siekam tryndą :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie miał run ;)

Dziwi mnie to, czemu mu cały czas AP skakało 530, 470, 360, 430 a przedmioty te same.

Opublikowano

Wszystko z itemów ew. run, poza tym shaco AP jest useless, tak samo jak AD na jungle.

@up

No, raczej musiał mieć albo z masterków.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Kolega mówił, że nie miał, ale mógł kłamać. Ale dalej zastanawia mnie ten Shaco...

Niebieskie runy na moc umiejętności mu tyle nie dadzą ( +28 na 18 lvl chyba). Ja żeby mieć 470 AP + muszę mieć wiele itemów. On-Czapka 130, pistolet 70, ta rożdżka 80 chyba.

Opublikowano

Kolega mówił, że nie miał, ale mógł kłamać. Ale dalej zastanawia mnie ten Shaco...

Niebieskie runy na moc umiejętności mu tyle nie dadzą ( +28 na 18 lvl chyba). Ja żeby mieć 470 AP + muszę mieć wiele itemów. On-Czapka 130, pistolet 70, ta rożdżka 80 chyba.

Rabadon daje +30% do całego AP + wlicz dorans ring.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@ty idioto czytaj temat bo cie zajebe.

@topic

Sprawdz w jego profilu czy ma runy.

Może ma wszystkie per lvl + quinty to mu daje sporo na 18.

Zastanawia mnie to że on ma buff smoka.

I nie wiem czy on nie zwiększa ap i ad tak jak baron ale nie jestem pewien czy dobrze gadam.

Opublikowano

No to lajtowo

140+70+80+15+ 30% z 305= 305+102= 407 Tak jak ktoś tam wyżej liczył.

+28 z run

no i jeszcze z masterek jest trochę AP

+miał może niebieską miksturę ? (+20 do 40 AP)

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...